Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Le Conche UltrasVecchieManiere
Rasanato 424 Tactiek CTX2019
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 61.5
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Wiaderny kopt de bal weg. Daar is Krokowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krokowski passt de bal met de wreef. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Oddo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Wiaderny kopt de bal weg. Klungelig pakt Okrzewski de bal. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ... Oddo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - UltrasVecchieManiere 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Baruffi de bal. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaczała is nu in balbezit. Kwaczała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Le Conche - UltrasVecchieManiere 1:1

22e minuut.
Topolski passt de bal met de wreef. Krępacz is nu in balbezit. Krępacz passt de bal zonder na te denken. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei haalt uit met een fantastische trap. Giuffrida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Krępacz met de inworp. Calderari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capouch. Capouch krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Calderari passt de bal met de wreef. Wiaderny met een sublieme pass. Krokowski rent richting de bal. Krokowski geeft een lange en hoge pass. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Okrzewski heeft problemen om de bal te vangen. Negoiu is nu in balbezit. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz draait met de bal, schiet en ... Oddo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Týce onderschept slim de pass. Týce passt de bal met de wreef. Krokowski speelt de bal door. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Krępacz rent richting de bal. Krępacz passt de bal met de wreef. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - UltrasVecchieManiere 2:1

45e minuut.
Calderari probeert naar een medespeler te passen. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft een hoge lob. Díaz springt en kopt de bal. Oddo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Le Conche - UltrasVecchieManiere 2:2

45e minuut.
Abrahamyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Le Conche 51%, UltrasVecchieManiere 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Le Conche - UltrasVecchieManiere 2:2

50e minuut.
Okrzewski geeft een lange en hoge pass. Rząsa speelt de bal door. Krokowski rent richting de bal. Krokowski geeft de bal voor. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Krokowski is nu in balbezit. Krokowski passt de bal met de wreef. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Oddo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wiaderny probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krokowski de bal. Krokowski speelt de bal door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Calderari probeert naar een medespeler te passen. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny passt de bal in één keer door. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Krokowski geeft een lange en hoge pass. Okrzewski heeft problemen om de bal te vangen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Oddo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - UltrasVecchieManiere 2:3

67e minuut.
Calderari is nu in balbezit. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderari onderschept slim de pass. Calderari geeft de bal voor. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. Oddo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Krokowski met een snelle inworp. Calderari geeft een hoge lob. Herghelegiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Le Conche 68%, UltrasVecchieManiere 32%.
F.C. Le Conche - UltrasVecchieManiere 2:3