Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inverness Fc Rovezzanese
morattopoli Tactiek Trio A
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 54.3
matig Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
goed Verdedigen formidabel


10e minuut.
Şeitan controleert de bal met de borst. Parra López is nu in balbezit. Parra López passt de bal met de wreef. Otruškevičius is nu in balbezit. Otruškevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Coman kopt de bal weg. Olivares is nu in balbezit. Andreescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andreescu krijgt een gele kaart. Olivares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chankov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mouha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chankov rent richting de bal. Chankov draait met de bal, schiet en ... Mouha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Otruškevičius is nu in balbezit. Otruškevičius schiet op doel. Mouha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parra López geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chankov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Surman passt de bal in één keer door. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman geeft een hoge lob. Olivares is nu in balbezit. Olivares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Szef geeft een hoge lob. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman geeft een hoge lob. Otruškevičius is nu in balbezit. Otruškevičius schiet op doel. Mouha bokst de bal weg.

36e minuut.
Egorov is nu in balbezit. Egorov passt de bal zonder na te denken. Daar is Crispo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivares rent richting de bal. Olivares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Surman geeft de bal voor. Acerbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chankov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acerbis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

43e minuut.
Szef is nu in balbezit. Szef geeft een lange en hoge pass. Kiščík rent richting de bal. Daar is Kiščík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiščík draait met de bal, schiet en ... Armando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inverness 71%, Fc Rovezzanese 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inverness - Fc Rovezzanese 0:0

49e minuut.
Coman geeft een hoge lob. Chankov rent richting de bal. Egorov maakt een afschuwelijke overtreding. Egorov krijgt een gele kaart. Chankov raakt geblesseerd tijdens het duel. Surman komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Chiape heeft problemen om de bal te vangen. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman passt de bal in één keer door. Otruškevičius is nu in balbezit. Otruškevičius schiet op doel. Mouha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Parra López is nu in balbezit. Parra López speelt de bal door. Otruškevičius rent richting de bal. Chankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chankov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - Fc Rovezzanese 0:1

78e minuut.
Egorov geeft de bal voor. Parra López rent richting de bal. Parra López passt de bal in één keer door. Otruškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruškevičius schiet op doel. Mouha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chankov rent richting de bal. Chankov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - Fc Rovezzanese 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inverness 75%, Fc Rovezzanese 25%.
Inverness - Fc Rovezzanese 0:2