Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UltrasVecchieManiere Mignagola
CTX2019 Tactiek popi
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
61.7 gemiddelde waardering 49.7
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Preotu met de inworp. Calderari met een sublieme pass. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft de bal voor. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Calderari onderschept slim de pass. Calderari passt de bal in één keer door. Krokowski rent richting de bal. Krokowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Mignagola 1:0

18e minuut.
Krokowski rent richting de bal. Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Mignagola 2:0

22e minuut.
Rząsa speelt de bal door. Daar is Calderari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderari geeft de bal voor. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Baruffi passt de bal zonder na te denken. Daar is Týce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Týce passt de bal met de wreef. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Mignagola 3:0

28e minuut.
Krokowski rent richting de bal. Krokowski geeft een hoge lob. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Mignagola 4:0

30e minuut.
Valentin met een sublieme pass. Týce rent richting de bal. Týce geeft een lange en hoge pass. Krokowski rent richting de bal. Krokowski geeft een hoge lob. Karuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Vittoriano heeft problemen om de bal te vangen. Cistulli rent richting de bal. Cistulli geeft een hoge lob. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Karuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valentin geeft een lange en hoge pass. Calderari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderari geeft een lange en hoge pass. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kaya rent richting de bal. Kaya passt de bal in één keer door. Janczarek is nu in balbezit. Janczarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Mignagola 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 42%, Mignagola 58%.
UltrasVecchieManiere - Mignagola 4:1

48e minuut.
Týce met een sublieme pass. Krokowski heeft problemen om de bal te vangen. Krokowski geeft een hoge lob. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Karuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Bordata met een sublieme pass. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Krokowski is nu in balbezit. Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz schiet op doel. Karuc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Zmitrovičius is nu in balbezit. Krokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krokowski passt de bal in één keer door. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. Karuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Karuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Mignagola 5:1

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Díaz de bal onder controle te krijgen. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel passt de bal met de wreef. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny draait met de bal, schiet en ... Karuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cistulli passt de bal in één keer door. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft een lange en hoge pass. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. Karuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Mignagola 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 39%, Mignagola 61%.
UltrasVecchieManiere - Mignagola 6:1