Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mignagola UltrasVecchieManiere
popi Tactiek CTX2019
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
55.5 gemiddelde waardering 61.4
solid Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Týce geeft een hoge lob. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski met een sublieme pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Vindel speelt de bal door. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu onderschept slim de pass. Herghelegiu schiet op doel. Karuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - UltrasVecchieManiere 0:1

11e minuut.
Wiaderny heeft problemen om de bal te vangen. McKenzie onderschept slim de pass. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - UltrasVecchieManiere 0:2

14e minuut.
Valentin verovert de bal door een tackle van achteren. Valentin geeft een lange en hoge pass. Alexander-Arnold kopt de bal weg. Daar is Lupen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Giuffrida met een harde bal richting middenveld. Týce controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Begarelli. Begarelli krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Krokowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calderari geeft een hoge lob. Wiaderny kopt de bal weg. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel. Karuc bokst de bal weg.

23e minuut.
Daar is Kaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herghelegiu rent richting de bal. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... Karuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - UltrasVecchieManiere 0:3

29e minuut.
Lupen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxalá rent richting de bal. Lupen onderschept slim de pass. Lupen draait met de bal, schiet en ... Giuffrida werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - UltrasVecchieManiere 1:3

36e minuut.
Klungelig pakt Begarelli de bal. Wiaderny kopt de bal weg. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel. Karuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - UltrasVecchieManiere 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mignagola 49%, UltrasVecchieManiere 51%.
Mignagola - UltrasVecchieManiere 1:4

53e minuut.
Lupen passt de bal in één keer door. Spitz is nu in balbezit. Spitz geeft een hoge lob. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
McKenzie verovert de bal door een tackle van achteren. McKenzie met een sublieme pass. Oxalá geeft een lange en hoge pass. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - UltrasVecchieManiere 1:5

60e minuut.
Buitenspel voor Herghelegiu. Goede buitenspelval van de verdediging. Kolumbić komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Calderari met een sublieme pass. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski met een sublieme pass. Wiaderny is nu in balbezit. Wiaderny draait met de bal, schiet en ... Karuc bokst de bal weg. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Kaya rent richting de bal. Kaya passt de bal zonder na te denken. Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli geeft een lange en hoge pass. Lupen springt en kopt de bal. Giuffrida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Vindel passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spitz met de inworp. Bordata rent richting de bal. Bordata geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mignagola 44%, UltrasVecchieManiere 56%.
Mignagola - UltrasVecchieManiere 1:5