Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phoenicis F.C. Le Conche
Sur.5-3-1-1 v1 Tactiek Rasanato 424
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 52.9
formidable Schieten good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Neimanis passt de bal zonder na te denken. Topolski geeft de bal voor. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz geeft een lange en hoge pass. Abrahamyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Cupiał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Rault probeert naar een medespeler te passen. Oană rent richting de bal. Oană geeft een lange en hoge pass. Kura rent richting de bal. Kura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - F.C. Le Conche 1:0

16e minuut.
Inworp. Oană zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rault is nu in balbezit. Rault geeft een hoge lob. Kura krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Strzykalski rent richting de bal. Oană verovert de bal door een tackle van achteren. Oană geeft een hoge lob. Kura is nu in balbezit. Kura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Samáš met de inworp. Oviedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neimanis. Oviedo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

30e minuut.
Oană verovert de bal door een tackle van achteren. Oană speelt de bal door. Samáš rent richting de bal. Samáš geeft de bal voor. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Strzykalski passt de bal met de wreef. Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană begaat een overtreding. Oană krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Forlán speelt de bal door. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Kura is nu in balbezit. Kura draait met de bal, schiet en ... Oddo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Krępacz speelt de bal door. Forlán geeft de bal voor. Negoiu rent richting de bal. Kura verovert de bal door een tackle van achteren. Kura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenicis 30%, F.C. Le Conche 70%.
Phoenicis - F.C. Le Conche 1:0

48e minuut.
Oană geeft een lange en hoge pass. Neimanis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Krępacz de bal onder controle te krijgen. Samáš geeft een hoge lob. Kura krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Neimanis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oviedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Samáš geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mạnh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Hoàng passt de bal zonder na te denken. Kura rent richting de bal. Kura haalt uit met een fantastische trap. Oddo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - F.C. Le Conche 2:0

52e minuut.
Rault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rault passt de bal zonder na te denken. Kura rent richting de bal. Kura draait met de bal, schiet en ... Oddo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - F.C. Le Conche 3:0

56e minuut.
Sztorc is nu in balbezit. Sztorc geeft een lange en hoge pass. Kura rent richting de bal. Kura draait met de bal, schiet en ... Oddo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - F.C. Le Conche 4:0

59e minuut.
Inworp. Oană met een snelle inworp. Samáš rent richting de bal. Samáš geeft de bal voor. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Samáš verovert de bal door een tackle van achteren. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană passt de bal in één keer door. Kura rent richting de bal. Kura schiet op doel. Oddo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Kwaczała komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Capouch geeft een lange en hoge pass. Bustei kopt de bal weg. Kwaczała rent richting de bal. Kwaczała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - F.C. Le Conche 4:1

74e minuut.
Oană geeft een hoge lob. Negoiu probeert de bal met de borst te controleren. Kura is nu in balbezit. Kura schiet op doel. Oddo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - F.C. Le Conche 5:1

76e minuut.
Klungelig pakt Oană de bal. Oană geeft een hoge lob. Klungelig pakt Negoiu de bal. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Oviedo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chaushev komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Chaushev geeft een hoge lob. Oddo speelt de bal door. Kwaczała kopt de bal weg. Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaushev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenicis 22%, F.C. Le Conche 78%.
Phoenicis - F.C. Le Conche 5:1