Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leonardo c5 Inverness
peppono Tactiek morattopoli
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 40.4
solid Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
Klungelig pakt Tabata de bal. Tabata met een sublieme pass. Dalkiewicz rent richting de bal. Dalkiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aracı de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Inverness 1:0

18e minuut.
Brown probeert naar een medespeler te passen. Borubar speelt de bal door. Şenbay is nu in balbezit. Şenbay geeft een hoge lob. Dalkiewicz springt en kopt de bal. Mouha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Crispo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balint rent richting de bal. Met opzet legt Dalkiewicz zijn tegenspeler op de grond. Dalkiewicz krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Şeitan passt de bal met de wreef. Ursino bereikt de bal nog maar net als eerste. Crochet met een sublieme pass. Kiščík controleert de bal met de borst. Kiščík schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar speelt de bal door. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz schiet op doel. Mouha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Balint passt de bal zonder na te denken. Crochet speelt de bal door. Tocev probeert naar een medespeler te passen. Ursino is nu in balbezit. Ursino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Crispo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crispo met een sublieme pass. Chitiva is nu in balbezit. Kiščík verovert de bal door een tackle van achteren. Kiščík draait met de bal, schiet en ... Sal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Borubar onderschept slim de pass. Borubar met een sublieme pass. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Inverness 2:0

44e minuut.
Ursino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoralmaz onderschept slim de pass. Kiščík onderschept slim de pass. Kiščík schiet op doel. Sal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Inverness 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonardo c5 38%, Inverness 62%.
Leonardo c5 - Inverness 2:1

50e minuut.
Morgado speelt de bal door. Şenbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenbay passt de bal met de wreef. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Zoralmaz geeft een hoge lob. Borubar is nu in balbezit. Şenbay is nu in balbezit. Şenbay geeft de bal voor. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Tabata geeft een hoge lob. Helak rent richting de bal. Borubar begaat een overtreding. Helak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Helak kan niet meer verder spelen. Minholi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Norden geeft een hoge lob. Şenbay rent richting de bal. Şenbay geeft een hoge lob. Dalkiewicz is nu in balbezit. Dalkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Şenbay is nu in balbezit. Şenbay geeft een hoge lob. Aracı is nu in balbezit. Dalkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dalkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ursino heeft problemen om de bal te vangen. Brown is nu in balbezit. Brown met een sublieme pass. Şenbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenbay geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Brown passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tabata de bal. Tabata met een sublieme pass. Daar is Dalkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Morgado speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şeitan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borubar heeft problemen om de bal te vangen. Borubar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Inverness 3:1

88e minuut.
Crochet rent richting de bal. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown passt de bal met de wreef. Borubar rent richting de bal. Borubar schiet op doel. Mouha bokst de bal weg.

89e minuut.
Crispo met een sublieme pass. Kiščík rent richting de bal. Kiščík probeert naar een medespeler te passen. Ursino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursino schiet op doel. Sal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zoralmaz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Inverness 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonardo c5 34%, Inverness 66%.
Leonardo c5 - Inverness 3:2