Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inverness Leonardo c5
morattopoli Tactiek peppono
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 51.6
redelijk Schieten solide
matig Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Rednic passt de bal met de wreef. Borubar is nu in balbezit. Borubar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Helak de bal onder controle te krijgen. Mouha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - Leonardo c5 0:1

16e minuut.
Crispo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Crochet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crochet passt de bal in één keer door. Kiščík heeft problemen om de bal te vangen. Kiščík draait met de bal, schiet en ... Sal bokst de bal weg.

23e minuut.
Şenbay speelt de bal door. Dalkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Tabata is nu in balbezit. Tabata geeft de bal voor. Borubar springt en kopt de bal. Mouha bokst de bal weg.

26e minuut.
Tocev kopt de bal weg. Dalkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Crochet maakt een afschuwelijke overtreding. Crochet krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Chitiva geeft een lange en hoge pass. Inworp. Crispo met een snelle inworp. Balint geeft een lange en hoge pass. Ursino maakt een snoekduik en kopt de bal. Sal bokst de bal weg.

32e minuut.
Brown passt de bal zonder na te denken. Borubar rent richting de bal. Borubar schiet op doel. Andreescu probeert de bal aan de voet te houden. Mouha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - Leonardo c5 0:2

36e minuut.
Dalkiewicz is nu in balbezit. Dalkiewicz met een sublieme pass. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic draait met de bal, schiet en ... Tabata kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tabata is nu in balbezit. Tabata geeft de bal voor. Rednic kopt de bal weg. Borubar is nu in balbezit. Borubar haalt uit met een fantastische trap. Mouha bokst de bal weg.

44e minuut.
Acerbis geeft een hoge lob. Inworp. Rednic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borubar rent richting de bal. Borubar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inverness 62%, Leonardo c5 38%.
Inverness - Leonardo c5 0:2

56e minuut.
Doeltrap. Mouha trapt de bal weg. Brown kopt de bal weg. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic onderschept slim de pass. Rednic passt de bal met de wreef. Borubar rent richting de bal. Borubar schiet op doel. Mouha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Andreescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rednic rent richting de bal. Rednic passt de bal zonder na te denken. Borubar heeft problemen om de bal te vangen. Borubar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Crispo rent richting de bal. Crispo passt de bal zonder na te denken. Tocev rent richting de bal. Kiščík verovert de bal door een tackle van achteren. Kiščík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Şeitan probeert de bal met de borst te controleren. Borubar onderschept slim de pass. Borubar speelt de bal door. Rednic is nu in balbezit. Rednic geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Şeitan kopt de bal weg. Andreescu probeert de bal met de borst te controleren. Dalkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Borubar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borubar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inverness 75%, Leonardo c5 25%.
Inverness - Leonardo c5 0:2