Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rovezzanese Maleo f.c.
Trio A Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.7 gemiddelde waardering 39.6
uitstekend Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


5e minuut.
Szef probeert naar een medespeler te passen. Surman is nu in balbezit. Surman geeft een hoge lob. Olivares rent richting de bal. Olivares geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Coman geeft de bal voor. Chankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruškevičius draait met de bal, schiet en ... Hershkovitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Maleo f.c. 1:0

13e minuut.
Otruškevičius is nu in balbezit. Bujnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chankov schiet op doel. Hershkovitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Maleo f.c. 2:0

18e minuut.
Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman speelt de bal door. Olivares rent richting de bal. Olivares schiet op doel. Hershkovitz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Parra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra López speelt de bal door. Giulebbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares haalt uit met een fantastische trap. Hershkovitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Parra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra López passt de bal in één keer door. Olivares rent richting de bal. Chankov rent richting de bal. Chankov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hershkovitz trapt de bal weg. Parra López kopt de bal weg. Chankov is nu in balbezit. Chankov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chankov probeert naar een medespeler te passen. Otruškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares onderschept slim de pass. Olivares haalt uit met een fantastische trap. Hershkovitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Otruškevičius is nu in balbezit. Otruškevičius geeft een hoge lob. Olivares is nu in balbezit. Olivares draait met de bal, schiet en ... Hershkovitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Maleo f.c. 3:0

39e minuut.
Parra López is nu in balbezit. Parra López passt de bal met de wreef. Chankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chankov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Maleo f.c. 4:0

44e minuut.
Surman probeert naar een medespeler te passen. Balanda rent richting de bal. Chankov begaat een overtreding. Chankov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 26%, Maleo f.c. 74%.
Fc Rovezzanese - Maleo f.c. 4:0

46e minuut.
Kina komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Coman geeft een lange en hoge pass. Otruškevičius kopt de bal weg. Chankov is nu in balbezit. Otruškevičius is nu in balbezit. Otruškevičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Hershkovitz trapt de bal weg. Feri bereikt de bal nog maar net als eerste. Szef tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szef krijgt een gele kaart. Feri raakt geblesseerd tijdens het duel. Rovida zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Feri is nu in balbezit. Feri geeft de bal voor. Armando bokst de bal weg.

50e minuut.
Klungelig pakt Coman de bal. Coman passt de bal zonder na te denken. Balanda is nu in balbezit. Olivares rent richting de bal. Olivares haalt uit met een fantastische trap. Hershkovitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman passt de bal zonder na te denken. Olivares heeft problemen om de bal te vangen. Chankov is nu in balbezit. Chankov draait met de bal, schiet en ... Hershkovitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Maleo f.c. 5:0

56e minuut.
Surman onderschept slim de pass. Surman met een sublieme pass. Olivares rent richting de bal. Olivares haalt uit met een fantastische trap. Hershkovitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Maleo f.c. 6:0

64e minuut.
Olivares is nu in balbezit. Olivares met een sublieme pass. Chankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chankov draait met de bal, schiet en ... Hershkovitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Maleo f.c. 7:0

66e minuut.
Chankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chankov passt de bal zonder na te denken. Bujnowski rent richting de bal. Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Goggi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman geeft de bal voor. Chankov rent richting de bal. Chankov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Otruškevičius rent richting de bal. Otruškevičius passt de bal met de wreef. Chankov is nu in balbezit. Chankov draait met de bal, schiet en ... Hershkovitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Maleo f.c. 8:0

77e minuut.
Balanda verovert de bal door een tackle van achteren. Coman geeft een hoge lob. Chankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chankov haalt uit met een fantastische trap. Hershkovitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Maleo f.c. 9:0

78e minuut.
Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Coman is nu in balbezit. Coman passt de bal in één keer door. Otruškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruškevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Surman rent richting de bal. Surman passt de bal zonder na te denken. Daar is Goggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goggi geeft een lange en hoge pass. Olivares maakt een snoekduik en kopt de bal. Hershkovitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Feri met een sublieme pass. Surman rent richting de bal. Surman passt de bal met de wreef. Otruškevičius is nu in balbezit. Otruškevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Surman rent richting de bal. Surman met een sublieme pass. Otruškevičius rent richting de bal. Otruškevičius schiet op doel. Hershkovitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Maleo f.c. 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 23%, Maleo f.c. 77%.
Fc Rovezzanese - Maleo f.c. 10:0