Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mignagola Fc Rovezzanese
popi Tactiek Trio
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
49.5 gemiddelde waardering 55.7
redelijk Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Rutecki geeft een lange en hoge pass. Surman rent richting de bal. Surman passt de bal met de wreef. Barbato is nu in balbezit. Olivares verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zmitrovičius probeert naar een medespeler te passen. Vittoriano is nu in balbezit. Surman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vittoriano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vittoriano kan niet meer verder spelen. Gaito komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Surman is nu in balbezit. Begarelli onderschept slim de pass. Begarelli passt de bal in één keer door. Janczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Chiape onderschept slim de pass. Chiape speelt de bal door. Coman probeert naar een medespeler te passen. Olivares rent richting de bal. Olivares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mignagola 41%, Fc Rovezzanese 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mignagola - Fc Rovezzanese 0:0

51e minuut.
Córdova onderschept slim de pass. Córdova passt de bal zonder na te denken. Olivares is nu in balbezit. Olivares draait met de bal, schiet en ... Karuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - Fc Rovezzanese 0:1

55e minuut.
Goggi verovert de bal door een tackle van achteren. Coman is nu in balbezit. Coman speelt de bal door. Olivares rent richting de bal. Olivares haalt uit met een fantastische trap. Karuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Karuc speelt de bal door. Surman kopt de bal weg. Olivares rent richting de bal. Olivares schiet op doel. Karuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Goggi speelt de bal door. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman passt de bal zonder na te denken. Olivares is nu in balbezit. Olivares haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Valentin rent richting de bal. Parra López verovert de bal door een tackle van achteren. Parra López passt de bal in één keer door. Otruškevičius rent richting de bal. Otruškevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Lamotte speelt de bal door. Parra López kopt de bal weg. Chankov is nu in balbezit. Chankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - Fc Rovezzanese 0:2

86e minuut.
Parra López probeert naar een medespeler te passen. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki geeft een lange en hoge pass. Otruškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruškevičius schiet op doel. Karuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mignagola 49%, Fc Rovezzanese 51%.
Mignagola - Fc Rovezzanese 0:2