Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rovezzanese Mignagola
Trio Tactiek popi
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 7
53.6 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten solid
adequate Passen solid
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Lupen is nu in balbezit. Begarelli rent richting de bal. Parra López verovert de bal door een tackle van achteren. Lupen is nu in balbezit. Lupen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Buitenspel voor Alexander-Arnold. Goede buitenspelval van de verdediging. Gavrilescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Olivares is nu in balbezit. Olivares draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Barbato de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Corpodean geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Parra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordata verovert de bal door een tackle van achteren. Bordata passt de bal met de wreef. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold schiet op doel. Lamotte bokst de bal weg.

18e minuut.
Bordata passt de bal in één keer door. Gavrilescu rent richting de bal. Alexander-Arnold verovert de bal door een tackle van achteren. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bordata met een sublieme pass. Daar is Begarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begarelli passt de bal in één keer door. Lupen is nu in balbezit. Lupen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Mignagola 0:1

21e minuut.
Coman is nu in balbezit. Coman passt de bal zonder na te denken. Szef is nu in balbezit. Kaya verovert de bal door een tackle van achteren. Kaya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Parra López rent richting de bal. Bordata onderschept slim de pass. Bordata passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alexander-Arnold de bal. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Mignagola 0:2

28e minuut.
Karuc met een harde bal richting middenveld. Coman kopt de bal weg. Pikuś is nu in balbezit. Pikuś schiet op doel. Karuc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Córdova rent richting de bal. Córdova geeft een lange en hoge pass. Barbato bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruškevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Otruškevičius schiet op doel. Karuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olivares probeert de bal aan de voet te houden. Valentin rent richting de bal. Pikuś onderschept slim de pass. Pikuś draait met de bal, schiet en ... Karuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Pikuś is nu in balbezit. Valentin rent richting de bal. Pikuś onderschept slim de pass. Pikuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Mignagola 1:2

42e minuut.
McKenzie kopt de bal weg. Coman is nu in balbezit. Coman probeert naar een medespeler te passen. Pikuś is nu in balbezit. Pikuś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Valentin verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Bordata zijn tegenspeler op de grond. Bordata krijgt een gele kaart. Olivares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Contardo komt het veld opgelopen. Otruškevičius komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 63%, Mignagola 37%.
Fc Rovezzanese - Mignagola 1:2

56e minuut.
Daar is Bordata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordata geeft een hoge lob. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap. Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Kaya geeft een lange en hoge pass. Corpodean kopt de bal weg. Olivares is nu in balbezit. Olivares schiet op doel. Karuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Rovezzanese - Mignagola 2:2

60e minuut.
Corpodean verovert de bal door een tackle van achteren. Corpodean speelt de bal door. Otruškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruškevičius draait met de bal, schiet en ... Karuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karuc trapt de bal weg van het doel. Szef kopt de bal weg. Pikuś rent richting de bal. Pikuś haalt uit met een fantastische trap. Karuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Valentin de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Coman stond buitenspel. Kaya neemt vlug de vrije trap. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold schiet op doel. Lamotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Inworp. Barbato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Contardo rent richting de bal. Contardo geeft de bal voor. Alexander-Arnold springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kaya rent richting de bal. Kaya probeert naar een medespeler te passen. Begarelli speelt de bal door. Lupen rent richting de bal. Lupen geeft een hoge lob. Lamotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Mignagola 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 56%, Mignagola 44%.
Fc Rovezzanese - Mignagola 2:3