Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leonardo c5 F.C. Le Conche
peppono Tactiek Rasanato 424
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 52.9
goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Topolski speelt de bal door. Strzykalski speelt de bal door. Chitiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz verovert de bal door een tackle van achteren. Lizarzuay geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Sal bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Zoralmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Zoralmaz geeft een hoge lob. Krótki rent richting de bal. Krótki geeft de bal voor. Bustei maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Capouch met een sublieme pass. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei passt de bal met de wreef. Krępacz is nu in balbezit. Krępacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - F.C. Le Conche 0:1

20e minuut.
Krótki verovert de bal door een tackle van achteren. Krótki passt de bal met de wreef. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz verovert de bal door een tackle van achteren. Krępacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Krótki kan de bal niet met de borst controleren. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki maakt een afschuwelijke overtreding. Tabata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Şenbay neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Okrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzewski geeft een lange en hoge pass. Lizarzuay geeft een hoge lob. Krępacz is nu in balbezit. Krępacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Capouch passt de bal met de wreef. Daar is Topolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topolski passt de bal in één keer door. Krępacz rent richting de bal. Krępacz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lizarzuay met een sublieme pass. Strzykalski rent richting de bal. Strzykalski met een sublieme pass. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonardo c5 62%, F.C. Le Conche 38%.
Leonardo c5 - F.C. Le Conche 0:1

49e minuut.
Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Neimanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar verovert de bal door een tackle van achteren. Borubar draait met de bal, schiet en ... Oddo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leonardo c5 - F.C. Le Conche 1:1

56e minuut.
Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu passt de bal met de wreef. Topolski met een sublieme pass. Capouch rent richting de bal. Capouch met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tabata onderschept slim de pass. Tabata speelt de bal door. Topolski met een sublieme pass. Krępacz rent richting de bal. Krępacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Brown met een sublieme pass. Rednic rent richting de bal. Rednic geeft de bal voor. Klungelig pakt Dalkiewicz de bal. Dalkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Oddo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Strzykalski is nu in balbezit. Rednic onderschept slim de pass. Rednic probeert naar een medespeler te passen. Dalkiewicz is nu in balbezit. Dalkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Topolski speelt de bal door. Capouch speelt de bal door. Zoralmaz onderschept slim de pass. Bustei is nu in balbezit. Bustei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Krótki met een snelle inworp. Lizarzuay is nu in balbezit. Lizarzuay passt de bal in één keer door. Bustei is nu in balbezit. Bustei draait met de bal, schiet en ... Sal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Klungelig pakt Bustei de bal. Zoralmaz onderschept slim de pass. Daar is Bustei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustei haalt uit met een fantastische trap. Sal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonardo c5 60%, F.C. Le Conche 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leonardo c5 - F.C. Le Conche 1:1