Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maleo f.c. UltrasVecchieManiere
Normal Tactiek CTX2019
46% Balbezit 54%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 54.8
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Botero passt de bal zonder na te denken. Inworp. Vindel met de inworp. Wiaderny geeft een hoge lob. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Inworp. Calderari met de inworp. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski geeft een lange en hoge pass. Díaz springt en kopt de bal. Sifuentes bokst de bal weg.

8e minuut.
Calderari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kina de bal. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:1

10e minuut.
Feri speelt de bal door. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ... Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Rząsa probeert naar een medespeler te passen. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski geeft een hoge lob. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:2

14e minuut.
Krokowski speelt de bal door. Díaz rent richting de bal. Rząsa heeft problemen om de bal te vangen. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... Sifuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Díaz de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... Bujnowski probeert de bal aan de voet te houden. Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:3

21e minuut.
Giulebbi kopt de bal weg. Botero is nu in balbezit. Rząsa verovert de bal door een tackle van achteren. Rząsa schiet op doel. Sifuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:4

23e minuut.
Vindel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiaderny geeft een lange en hoge pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:5

24e minuut.
Wiaderny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vindel is nu in balbezit. Vindel geeft een lange en hoge pass. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:6

28e minuut.
Sifuentes met een sublieme pass. Vindel is nu in balbezit. Vindel geeft een hoge lob. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Sifuentes bokst de bal weg.

30e minuut.
Laurent controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cistulli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Giulebbi kopt de bal weg. Vindel geeft een lange en hoge pass. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Giulebbi probeert de bal aan de voet te houden. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny geeft een lange en hoge pass. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:7

34e minuut.
Bujnowski rent richting de bal. Bujnowski geeft de bal voor. Inworp. Krokowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calderari geeft de bal voor. Sifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:8

35e minuut.
Wiaderny passt de bal met de wreef. Calderari speelt de bal door. Krokowski rent richting de bal. Krokowski geeft een lange en hoge pass. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:9

40e minuut.
Bujnowski probeert de bal met de borst te controleren. Díaz rent richting de bal. Bujnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rząsa onderschept slim de pass. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

45e minuut.
Týce geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krokowski de bal. Krokowski geeft een lange en hoge pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Herghelegiu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maleo f.c. 85%, UltrasVecchieManiere 15%.
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:9

54e minuut.
Daar is Laurent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz speelt de bal door. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cistulli verovert de bal door een tackle van achteren. Cistulli geeft een hoge lob. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel. Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:10

60e minuut.
Calderari geeft de bal voor. Díaz kopt de bal weg. Herghelegiu heeft problemen om de bal te vangen. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rząsa met een sublieme pass. Daar is Herghelegiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herghelegiu met een sublieme pass. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:11

67e minuut.
Calderari met een sublieme pass. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski geeft de bal voor. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Botero passt de bal zonder na te denken. Calderari is nu in balbezit. Calderari passt de bal in één keer door. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:12

71e minuut.
Díaz kopt de bal weg. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa probeert naar een medespeler te passen. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Franzoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa verovert de bal door een tackle van achteren. Rząsa probeert naar een medespeler te passen. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:13

73e minuut.
Bujnowski kopt de bal weg. Calderari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderari passt de bal met de wreef. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vindel passt de bal in één keer door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu rent richting de bal. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vindel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herghelegiu geeft een hoge lob. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:14

83e minuut.
Botero geeft een lange en hoge pass. Calderari is nu in balbezit. Calderari geeft een lange en hoge pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Sifuentes bokst de bal weg. Bujnowski probeert naar een medespeler te passen. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Rząsa rent richting de bal. Rząsa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Krokowski speelt de bal door. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Bujnowski rent richting de bal. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:15

86e minuut.
Franzoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski onderschept slim de pass. Krokowski speelt de bal door. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Díaz probeert de bal aan de voet te houden. Bujnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz onderschept slim de pass. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Herghelegiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rovida heeft problemen om de bal te vangen. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maleo f.c. 85%, UltrasVecchieManiere 15%.
Maleo f.c. - UltrasVecchieManiere 0:16