Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UltrasVecchieManiere Maleo f.c.
CTX2019 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 39.1
formidable Schieten adequate
excellent Passen weak
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Baruffi passt de bal met de wreef. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft een hoge lob. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Krokowski met de inworp. Botero probeert naar een medespeler te passen. Vindel speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Franzoia rent richting de bal. Krokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Giulebbi is nu in balbezit. Calderari rent richting de bal. Calderari passt de bal met de wreef. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Maleo f.c. 1:0

11e minuut.
Krokowski kopt de bal weg. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa met een sublieme pass. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes bokst de bal weg. Díaz rent richting de bal. De bal raakt de paal. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Díaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Maleo f.c. 2:0

13e minuut.
Franzoia is nu in balbezit. Franzoia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krokowski met de inworp. Rząsa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sifuentes met een harde bal richting middenveld. Rząsa kopt de bal weg. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Calderari probeert naar een medespeler te passen. Krokowski heeft problemen om de bal te vangen. Krokowski geeft een hoge lob. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Rząsa rent richting de bal. Rząsa speelt de bal door. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft een lange en hoge pass. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vindel passt de bal in één keer door. Calderari rent richting de bal. Calderari met een sublieme pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Maleo f.c. 3:0

26e minuut.
Bujnowski geeft de bal voor. Vindel kopt de bal weg. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa geeft de bal voor. Díaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Maleo f.c. 4:0

30e minuut.
Cistulli geeft een lange en hoge pass. Daar is Giulebbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herghelegiu onderschept slim de pass. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Maleo f.c. 5:0

31e minuut.
Laurent met een sublieme pass. Goldner rent richting de bal. Met opzet legt Rząsa zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rząsa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rząsa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Calderari probeert naar een medespeler te passen. Krokowski heeft problemen om de bal te vangen. Krokowski geeft een lange en hoge pass. Díaz springt en kopt de bal. Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Maleo f.c. 6:0

38e minuut.
Calderari probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vindel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vindel geeft een hoge lob. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Sifuentes bokst de bal weg.

41e minuut.
Vindel onderschept slim de pass. Vindel geeft een lange en hoge pass. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Herghelegiu heeft problemen om de bal te vangen. Herghelegiu passt de bal zonder na te denken. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Maleo f.c. 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 23%, Maleo f.c. 77%.
UltrasVecchieManiere - Maleo f.c. 7:0

50e minuut.
Bujnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Franzoia is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krokowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Calderari probeert naar een medespeler te passen. Vindel is nu in balbezit. Vindel geeft de bal voor. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Maleo f.c. 8:0

59e minuut.
Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu geeft een lange en hoge pass. Sifuentes met een sublieme pass. Vindel geeft de bal voor. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Klungelig pakt Bujnowski de bal. Díaz rent richting de bal. Bujnowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Herghelegiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rovida speelt de bal door. Týce probeert naar een medespeler te passen. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft een hoge lob. Díaz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Herghelegiu de bal. Laurent probeert naar een medespeler te passen. Krokowski geeft een hoge lob. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krokowski zal de hoekschop nemen. Sifuentes probeert naar een medespeler te passen. Krokowski geeft een hoge lob. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Calderari onderschept slim de pass. Calderari geeft de bal voor. Herghelegiu kopt de bal weg. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Maleo f.c. 9:0

84e minuut.
Calderari probeert de bal aan de voet te houden. Goldner rent richting de bal. Calderari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calderari krijgt een gele kaart. Goldner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Goldner kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 25%, Maleo f.c. 75%.
UltrasVecchieManiere - Maleo f.c. 9:0