Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UltrasVecchieManiere Inverness
CTX2019 Tactiek morattopoli
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 39.5
uitstekend Schieten matig
formidabel Passen matig
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa passt de bal zonder na te denken. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Krokowski met een sublieme pass. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa passt de bal zonder na te denken. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mouha trapt de bal weg van het doel. Vindel kopt de bal weg. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Helak verovert de bal door een tackle van achteren. Helak geeft de bal voor. Calderari geeft de bal voor. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Mouha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Krokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... Mouha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Inverness 1:0

16e minuut.
Rząsa passt de bal zonder na te denken. Krokowski heeft problemen om de bal te vangen. Krokowski passt de bal zonder na te denken. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tolun rent richting de bal. Díaz onderschept slim de pass. Díaz schiet op doel. Mouha bokst de bal weg.

36e minuut.
Vindel verovert de bal door een tackle van achteren. Vindel passt de bal zonder na te denken. Krokowski rent richting de bal. Klungelig pakt Krokowski de bal. Krokowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Díaz draait met de bal, schiet en ... Helak geeft de bal voor. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel geeft de bal voor. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Mouha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Cistulli geeft een hoge lob. Wiaderny rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vindel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiaderny geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 29%, Inverness 71%.
UltrasVecchieManiere - Inverness 1:0

48e minuut.
Rząsa probeert naar een medespeler te passen. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft een hoge lob. Wiaderny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Inverness 2:0

48e minuut.
Şeitan heeft problemen om de bal te vangen. Rząsa rent richting de bal. Rząsa passt de bal zonder na te denken. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski geeft een lange en hoge pass. Mouha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Inverness 3:0

51e minuut.
Egorov passt de bal met de wreef. Krokowski geeft een lange en hoge pass. Acerbis heeft problemen om de bal te vangen. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Mouha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Inverness 4:0

58e minuut.
Krokowski is nu in balbezit. Krokowski geeft een hoge lob. Andreescu kopt de bal weg. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Krokowski speelt de bal door. Rząsa rent richting de bal. Rząsa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Díaz de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Baruffi passt de bal zonder na te denken. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa met een sublieme pass. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski geeft een hoge lob. Mouha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Rząsa rent richting de bal. Rząsa passt de bal in één keer door. Daar is Krokowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krokowski geeft een lange en hoge pass. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rząsa is nu in balbezit. Rząsa speelt de bal door. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski geeft een lange en hoge pass. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Tolun kopt de bal weg. Krokowski rent richting de bal. Krokowski geeft een hoge lob. Díaz springt en kopt de bal. Mouha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Inverness 5:0

76e minuut.
Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny geeft een hoge lob. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel. Mouha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Inverness 6:0

78e minuut.
Díaz probeert naar een medespeler te passen. Krokowski heeft problemen om de bal te vangen. Krokowski met een sublieme pass. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Egorov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vindel met een snelle inworp. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kiščík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calderari probeert naar een medespeler te passen. Rząsa speelt de bal door. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Şeitan heeft problemen om de bal te vangen. Rząsa probeert naar een medespeler te passen. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski geeft een lange en hoge pass. Díaz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 14%, Inverness 86%.
UltrasVecchieManiere - Inverness 6:0