Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inverness UltrasVecchieManiere
morattopoli Tactiek CTX2019
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 55.5
average Schieten excellent
average Passen excellent
solid Verdedigen good


4e minuut.
Oxalá rent richting de bal. Oxalá met een sublieme pass. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny geeft de bal voor. Díaz springt en kopt de bal. Mouha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Mouha speelt de bal door. Calderari kopt de bal weg. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft een hoge lob. Díaz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Oxalá geeft een hoge lob. Rząsa met een sublieme pass. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski geeft een hoge lob. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Mouha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft een hoge lob. Rząsa kopt de bal weg. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft de bal voor. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel. Mouha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - UltrasVecchieManiere 0:1

17e minuut.
Rząsa met een sublieme pass. Daar is Wiaderny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiaderny passt de bal in één keer door. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rząsa probeert naar een medespeler te passen. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft de bal voor. Díaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - UltrasVecchieManiere 0:2

19e minuut.
Rząsa met een sublieme pass. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft een hoge lob. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Mouha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - UltrasVecchieManiere 0:3

34e minuut.
Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ... Helak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krokowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Vindel geeft een hoge lob. Andreescu is nu in balbezit. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Calderari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderari passt de bal met de wreef. Daar is Krokowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krokowski geeft een hoge lob. Díaz springt en kopt de bal. Mouha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Wiaderny geeft een lange en hoge pass. Daar is Acerbis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Mouha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - UltrasVecchieManiere 0:4

42e minuut.
Kiščík passt de bal zonder na te denken. Krokowski rent richting de bal. Krokowski passt de bal met de wreef. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Mouha met een harde bal richting middenveld. Vindel kopt de bal weg. Rząsa rent richting de bal. Rząsa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Herghelegiu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inverness 79%, UltrasVecchieManiere 21%.
Inverness - UltrasVecchieManiere 0:4

47e minuut.
Vindel geeft de bal voor. Díaz is nu in balbezit. Tolun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Díaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Díaz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - UltrasVecchieManiere 0:5

49e minuut.
Şeitan onderschept slim de pass. Şeitan passt de bal zonder na te denken. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel geeft de bal voor. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Egorov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balint komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Vindel geeft een lange en hoge pass. Krokowski rent richting de bal. Krokowski met een sublieme pass. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa draait met de bal, schiet en ... Paal! Mouha bokst de bal weg. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Mouha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Andreescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Herghelegiu neemt de hoekschop. Krokowski rent richting de bal. Krokowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rząsa de bal. Rząsa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rząsa is nu in balbezit. Rząsa passt de bal zonder na te denken. Krokowski speelt de bal door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Mouha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - UltrasVecchieManiere 0:6

75e minuut.
Krokowski speelt de bal door. Rząsa rent richting de bal. Met opzet legt Balint zijn tegenspeler op de grond. Balint krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Andreescu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreescu geeft een lange en hoge pass. Calderari heeft problemen om de bal te vangen. Calderari geeft de bal voor. Díaz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Rząsa passt de bal zonder na te denken. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft een hoge lob. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Mouha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Balint rent richting de bal. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu passt de bal in één keer door. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inverness 72%, UltrasVecchieManiere 28%.
Inverness - UltrasVecchieManiere 0:6