Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phoenicis Maleo f.c.
Sur.5-3-1-1 v1 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
14% Spel op eigen helft 86%
49 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 38.6
formidabel Schieten redelijk
formidabel Passen zwak
zeer goed Verdedigen matig


4e minuut.
Marinov verovert de bal door een tackle van achteren. Marinov geeft de bal voor. Kura rent richting de bal. Kura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Maleo f.c. 1:0

5e minuut.
Oană met een snelle inworp. Rault probeert naar een medespeler te passen. Oană geeft een lange en hoge pass. Kura rent richting de bal. Kura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Maleo f.c. 2:0

6e minuut.
Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng geeft de bal voor. Oană probeert naar een medespeler te passen. Kura heeft problemen om de bal te vangen. Kura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rault rent richting de bal. Rault passt de bal zonder na te denken. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bujnowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Samáš zal de hoekschop nemen. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal. Sifuentes bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Chaushev passt de bal in één keer door. Daar is Samáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samáš geeft een hoge lob. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal. Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Maleo f.c. 3:0

17e minuut.
Sztorc passt de bal met de wreef. Oană rent richting de bal. Oană probeert naar een medespeler te passen. Kura rent richting de bal. Kura schiet op doel. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Kura de bal onder controle te krijgen. Kina rent richting de bal. Kura verovert de bal door een tackle van achteren. Kura draait met de bal, schiet en ... Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Maleo f.c. 4:0

21e minuut.
Inworp. Samáš met de inworp. Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaushev geeft een hoge lob. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Goldner rent richting de bal. Chaushev onderschept slim de pass. Chaushev probeert naar een medespeler te passen. Kura is nu in balbezit. Kura haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samáš met een snelle inworp. Chaushev geeft een lange en hoge pass. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kina is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rault passt de bal zonder na te denken. Oană rent richting de bal. Oană geeft de bal voor. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal. Sifuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Maleo f.c. 5:0

29e minuut.
Forlán rent richting de bal. Laurent verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Hoàng begaat een overtreding. Mạnh Hoàng krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Klungelig pakt Chaushev de bal. Chaushev passt de bal met de wreef. Kura is nu in balbezit. Kura haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Maleo f.c. 6:0

36e minuut.
Bujnowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samáš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rault verovert de bal door een tackle van achteren. Rault geeft een hoge lob. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Maleo f.c. 7:0

40e minuut.
Giulebbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura verovert de bal door een tackle van achteren. Kina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kura legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Maleo f.c. 8:0

42e minuut.
Oană kopt de bal weg. Rault heeft problemen om de bal te vangen. Rault geeft de bal voor. Kura springt en kopt de bal. Sifuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Maleo f.c. 9:0

43e minuut.
Samáš met een snelle inworp. Chaushev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Samáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samáš geeft een hoge lob. Kura springt en kopt de bal. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenicis 15%, Maleo f.c. 85%.
Phoenicis - Maleo f.c. 9:0

47e minuut.
Samáš geeft de bal voor. Bujnowski probeert de bal met de borst te controleren. Samáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Samáš geeft een hoge lob. Kura springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Franzoia rent richting de bal. Samáš verovert de bal door een tackle van achteren. Samáš speelt de bal door. Kura is nu in balbezit. Kura draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Giulebbi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oană is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rault zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kina kopt de bal weg. Zwirkowski rent richting de bal. Zwirkowski geeft een hoge lob. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sifuentes trapt de bal weg. Rault kopt de bal weg. Kura heeft problemen om de bal te vangen. Kura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Sifuentes met een harde bal richting middenveld. Rault speelt de bal door. Oană rent richting de bal. Oană geeft een lange en hoge pass. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Oană met de inworp. Rault rent richting de bal. Goldner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goldner krijgt een gele kaart. Rault raakt geblesseerd tijdens het duel. Rault met een snel genomen vrije trap. Kura krijgt zijn hoofd ertegen. Sifuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Rovida geeft een hoge lob. Rault kopt de bal weg. Oană geeft een hoge lob. Kura is nu in balbezit. Kura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană geeft de bal voor. Bujnowski heeft problemen om de bal te vangen. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura draait met de bal, schiet en ... Sifuentes bokst de bal weg. Kura rent richting de bal. Sifuentes met een sublieme pass. Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaushev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rovida kopt de bal weg. Forlán met een sublieme pass. Chaushev speelt de bal door. Kura is nu in balbezit. Kura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Maleo f.c. 10:0

72e minuut.
Rault is nu in balbezit. Rault passt de bal in één keer door. Oană rent richting de bal. Oană geeft de bal voor. Daar is Rovida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Rault passt de bal met de wreef. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană geeft een lange en hoge pass. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura draait met de bal, schiet en ... Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Bujnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bujnowski geeft een lange en hoge pass. Rault kopt de bal weg. Oană geeft een hoge lob. Kura springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Forlán met een sublieme pass. Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Rault onderschept slim de pass. Kura is nu in balbezit. Kura draait met de bal, schiet en ... Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kura rent richting de bal. Kura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Chaushev verovert de bal door een tackle van achteren. Chaushev geeft een lange en hoge pass. Kura rent richting de bal. Kura haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Maleo f.c. 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenicis 13%, Maleo f.c. 87%.
Phoenicis - Maleo f.c. 11:0