Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maleo f.c. Phoenicis
Normal Tactiek Sur.5-3-1-1 v1
46% Balbezit 54%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 60.7
redelijk Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdebel rent richting de bal. Laurent onderschept slim de pass. Laurent draait met de bal, schiet en ... Cupiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 1:0

6e minuut.
Goldner is nu in balbezit. Chaushev onderschept slim de pass. Chaushev geeft een hoge lob. Kura probeert de bal met de borst te controleren. Kura schiet op doel. Sifuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maleo f.c. - Phoenicis 1:1

8e minuut.
Goldner rent richting de bal. Zdebel verovert de bal door een tackle van achteren. Zdebel speelt de bal door. Kura rent richting de bal. Kura haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Oană kopt de bal weg. Chaushev is nu in balbezit. Goldner onderschept slim de pass. Goldner schiet op doel. Cupiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:1

14e minuut.
Rault heeft problemen om de bal te vangen. Rault passt de bal in één keer door. Oană met een sublieme pass. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura schiet op doel. Sifuentes bokst de bal weg.

15e minuut.
Giulebbi geeft de bal voor. Sztorc kopt de bal weg. Botero probeert de bal met de borst te controleren. Kura onderschept slim de pass. Kura draait met de bal, schiet en ... Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Giulebbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană verovert de bal door een tackle van achteren. Oană geeft een lange en hoge pass. Kura krijgt zijn hoofd ertegen. Sifuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:2

20e minuut.
Oană met een sublieme pass. Rault rent richting de bal. Rault probeert naar een medespeler te passen. Kura rent richting de bal. Kura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:3

22e minuut.
Klungelig pakt Giulebbi de bal. Giulebbi geeft een lange en hoge pass. Zwirkowski geeft een lange en hoge pass. Kura rent richting de bal. Kura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Samáš zal de hoekschop nemen. Kura rent richting de bal. Kura draait met de bal, schiet en ... Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:4

29e minuut.
Kura schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kina de bal onder controle te krijgen. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev geeft de bal voor. Kura springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sifuentes trapt de bal weg van het doel. Rault kopt de bal weg. Kura rent richting de bal. Kura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Forlán geeft een hoge lob. Samáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Samáš passt de bal met de wreef. Kura rent richting de bal. Kura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:5

33e minuut.
Kura passt de bal in één keer door. Samáš is nu in balbezit. Samáš geeft een lange en hoge pass. Kura krijgt zijn hoofd ertegen. Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rault passt de bal zonder na te denken. Oană is nu in balbezit. Oană geeft een lange en hoge pass. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal. Sifuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:6

37e minuut.
Sztorc onderschept slim de pass. Oană rent richting de bal. Oană geeft een lange en hoge pass. Kura rent richting de bal. Kura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:7

44e minuut.
Kina geeft een hoge lob. Chaushev met een sublieme pass. Kura is nu in balbezit. Kura haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maleo f.c. 81%, Phoenicis 19%.
Maleo f.c. - Phoenicis 2:8

46e minuut.
Sztorc passt de bal met de wreef. Oană probeert naar een medespeler te passen. Rault rent richting de bal. Rault geeft een lange en hoge pass. Kura krijgt zijn hoofd ertegen. Sifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Rault is nu in balbezit. Rault probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kura de bal. Kura schiet op doel. Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:9

49e minuut.
Chaushev probeert naar een medespeler te passen. Samáš is nu in balbezit. Samáš geeft een lange en hoge pass. Kura krijgt zijn hoofd ertegen. Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:10

52e minuut.
Rovida met een sublieme pass. Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaushev passt de bal in één keer door. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Klungelig pakt Van Asselberghs de bal. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană geeft een hoge lob. Kura krijgt zijn hoofd ertegen. Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:11

59e minuut.
Forlán geeft een lange en hoge pass. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev geeft een lange en hoge pass. Kura is nu in balbezit. Kura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:12

63e minuut.
Daar is Zwirkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwirkowski geeft de bal voor. Daar is Kura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kura haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:13

69e minuut.
Sifuentes met een harde bal richting middenveld. Samáš kopt de bal weg. Daar is Kura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kura haalt uit met een fantastische trap. Bujnowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Rault passt de bal zonder na te denken. Oană rent richting de bal. Oană geeft een lange en hoge pass. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:14

76e minuut.
Laurent passt de bal met de wreef. Oană geeft de bal voor. Kura is nu in balbezit. Kura haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:15

77e minuut.
Sztorc geeft de bal voor. Samáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Samáš met een sublieme pass. Kura is nu in balbezit. Kura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:16

82e minuut.
Samáš met een sublieme pass. Bujnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kura heeft problemen om de bal te vangen. Kura schiet op doel. Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:17

84e minuut.
Kura rent richting de bal. Laurent is nu in balbezit. Kura verovert de bal door een tackle van achteren. Kura haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:18

85e minuut.
Oană probeert de bal aan de voet te houden. Rault is nu in balbezit. Rault passt de bal zonder na te denken. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Giulebbi is nu in balbezit. Giulebbi geeft een hoge lob. Rault rent richting de bal. Rault geeft een lange en hoge pass. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Phoenicis 2:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maleo f.c. 86%, Phoenicis 14%.
Maleo f.c. - Phoenicis 2:19