Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcollo Ma Non Mollo gibs
Cesare Prandelli Tactiek 888
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 32.6
zeer goed Schieten zwak
solide Passen redelijk
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Cazangiu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mihail de bal. Mihail geeft de bal voor. Cernoia controleert de bal met de borst. Cernoia draait met de bal, schiet en ... Berto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Mihail verovert de bal door een tackle van achteren. Mihail geeft de bal voor. Rossini kopt de bal weg. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia haalt uit met een fantastische trap. Berto bokst de bal weg.

8e minuut.
Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail passt de bal zonder na te denken. Cazangiu rent richting de bal. Rossini rent richting de bal. Rossini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - gibs 1:0

10e minuut.
Keseciler probeert naar een medespeler te passen. Bolles geeft de bal voor. Rossini heeft problemen om de bal te vangen. Rossini draait met de bal, schiet en ... Berto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - gibs 2:0

16e minuut.
Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosci is nu in balbezit. Cosci probeert naar een medespeler te passen. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu schiet op doel. Berto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Furtado speelt de bal door. Feltrin is nu in balbezit. Feltrin geeft een hoge lob. Cazangiu geeft een hoge lob. Cernoia krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

25e minuut.
Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Coletta de bal onder controle te krijgen. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Berto trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia draait met de bal, schiet en ... Berto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Cosci probeert naar een medespeler te passen. Keseciler heeft problemen om de bal te vangen. Mihail rent richting de bal. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zolesi onderschept slim de pass. Rossini is nu in balbezit. Zolesi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zolesi krijgt een gele kaart. Rossini raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cazangiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mongelli probeert de bal aan de voet te houden. Berto bokst de bal weg. Daar is Csiszár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - gibs 3:0

42e minuut.
Bolles verovert de bal door een tackle van achteren. Bolles met een sublieme pass. Rossini heeft problemen om de bal te vangen. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - gibs 4:0

44e minuut.
Koralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia verovert de bal door een tackle van achteren. Cernoia met een sublieme pass. Rossini rent richting de bal. Rossini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - gibs 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 22%, gibs 78%.
Barcollo Ma Non Mollo - gibs 5:0

46e minuut.
Bourreau komt het veld opgelopen. Gavoto komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Gavoto probeert naar een medespeler te passen. Mihail kopt de bal weg. Cernoia heeft problemen om de bal te vangen. Cernoia schiet op doel. Csiszár probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cazangiu zal de hoekschop nemen. Cernoia krijgt zijn hoofd ertegen. Gavoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Zolesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Aiala is nu in balbezit. Chloros is nu in balbezit. Chloros geeft de bal voor. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cernoia met een snelle inworp. Bolles rent richting de bal. Bolles geeft een hoge lob. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - gibs 6:0

67e minuut.
Mihail passt de bal in één keer door. Cazangiu rent richting de bal. Rossini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - gibs 7:0

69e minuut.
Bourreau rent richting de bal. Bourreau geeft een lange en hoge pass. Daar is Keseciler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Mongelli heeft problemen om de bal te vangen. Bourreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia verovert de bal door een tackle van achteren. Cernoia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - gibs 8:0

82e minuut.
Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu passt de bal met de wreef. Rossini rent richting de bal. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rossini rent richting de bal. Rossini haalt uit met een fantastische trap. Gavoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - gibs 9:0

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gavoto trapt de bal weg van het doel. Bolles kopt de bal weg. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Aletorowicz kopt de bal weg. Cazangiu rent richting de bal. Rossini is nu in balbezit. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 18%, gibs 82%.
Barcollo Ma Non Mollo - gibs 9:0