Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:45
  • Competitiewedstrijd: Serie D.61 [del]
  • Stadion: gibs Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18718
gibs Barcollo Ma Non Mollo
888 Tactiek Cesare Prandelli
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Bolesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot geeft de bal voor. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Barcollo Ma Non Mollo 0:1

9e minuut.
van Schijndel passt de bal in één keer door. Libonati is nu in balbezit. Met opzet legt Ajeti zijn tegenspeler op de grond. Ajeti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Pefanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pefanis passt de bal met de wreef. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel schiet op doel. Mucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gibs - Barcollo Ma Non Mollo 1:1

14e minuut.
Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu geeft de bal voor. Cernoia kopt de bal weg. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot schiet op doel. Juuro bokst de bal weg.

16e minuut.
Pollák is nu in balbezit. Barrett onderschept slim de pass. Barrett geeft een lange en hoge pass. Diot heeft problemen om de bal te vangen. Diot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Aletorowicz geeft een lange en hoge pass. Bourreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Barcollo Ma Non Mollo 1:2

39e minuut.
Juuro trapt de bal weg van het doel. Bolles kopt de bal weg. Wałek is nu in balbezit. Cernoia onderschept slim de pass. Cernoia draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 54%, Barcollo Ma Non Mollo 46%.
gibs - Barcollo Ma Non Mollo 1:2

46e minuut.
Cernoia passt de bal in één keer door. Aletorowicz rent richting de bal. Aletorowicz passt de bal zonder na te denken. Diot is nu in balbezit. Diot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Aletorowicz speelt de bal door. Daar is Diot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diot met een sublieme pass. Cernoia rent richting de bal. Cernoia draait met de bal, schiet en ... Juuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Cazangiu rent richting de bal. Bolesta onderschept slim de pass. Bolesta met een sublieme pass. Aletorowicz geeft de bal voor. Diot kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Bolles probeert naar een medespeler te passen. Cernoia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Barcollo Ma Non Mollo 1:3

62e minuut.
Eremia komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bolles geeft de bal voor. Eremia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu draait met de bal, schiet en ... Juuro bokst de bal weg.

75e minuut.
Inworp. Piccinelli komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Libonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Libonati speelt de bal door. Wałek rent richting de bal. Wałek speelt de bal door. Pollák geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Barcollo Ma Non Mollo 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 56%, Barcollo Ma Non Mollo 44%.
gibs - Barcollo Ma Non Mollo 2:3