Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
s.s. lazio 1994 gemelli
giorgio Tactiek giorgio
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 49.8
zwak Schieten formidabel
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Muchnick geeft de bal voor. Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella passt de bal in één keer door. Otsus rent richting de bal. Otsus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Łukaszewski onderschept slim de pass. Muchnick bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchnick passt de bal zonder na te denken. Otsus bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Görgülü rent richting de bal. Hinc verovert de bal door een tackle van achteren. Hécquet speelt de bal door. Otsus rent richting de bal. Otsus draait met de bal, schiet en ... Mihalev bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Witos neemt de hoekschop. Otsus krijgt zijn hoofd ertegen. Mihalev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - gemelli 0:1

6e minuut.
Hlinko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witos met een snelle inworp. Scotella is nu in balbezit. Scotella schiet op doel. Mihalev bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - gemelli 0:2

9e minuut.
Daar is Scotella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotella probeert naar een medespeler te passen. Witos rent richting de bal. Witos geeft een hoge lob. Otsus maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihalev bokst de bal weg.

12e minuut.
Hlinko rent richting de bal. Witos verovert de bal door een tackle van achteren. Witos geeft een lange en hoge pass. Otsus krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - gemelli 0:3

14e minuut.
Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella geeft de bal voor. Klungelig pakt Szczerbaniuk de bal. Otsus bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Scotella controleert de bal met de borst. Černík speelt de bal door. Daar is Gorawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotella rent richting de bal. Scotella schiet op doel. Mihalev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Szczerbaniuk probeert naar een medespeler te passen. Hécquet is nu in balbezit. Halama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halama krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Scotella probeert naar een medespeler te passen. Łukaszewski is nu in balbezit. Otsus bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - gemelli 0:4

23e minuut.
Daar is Otsus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otsus passt de bal in één keer door. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski draait met de bal, schiet en ... Mihalev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - gemelli 0:5

26e minuut.
Muchnick bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchnick passt de bal met de wreef. Chubukova rent richting de bal. Otsus is nu in balbezit. Otsus draait met de bal, schiet en ... Mihalev bokst de bal weg.

28e minuut.
Viciens geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chubukova de bal. Scotella is nu in balbezit. Scotella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - gemelli 0:6

31e minuut.
Scotella rent richting de bal. Scotella passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Łukaszewski de bal. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap. Mihalev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - gemelli 0:7

32e minuut.
Hlinko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witos met de inworp. Scotella controleert de bal met de borst. Scotella haalt uit met een fantastische trap. Mihalev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Chubukova geeft een lange en hoge pass. Inworp. Windass zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muchnick is nu in balbezit. Muchnick geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella passt de bal zonder na te denken. Gorawski probeert naar een medespeler te passen. Otsus bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - gemelli 0:8

45e minuut.
Viciens geeft een lange en hoge pass. Otsus kopt de bal weg. Daar is Chubukova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukaszewski onderschept slim de pass. Łukaszewski schiet op doel. Mihalev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: s.s. lazio 1994 82%, gemelli 18%.
s.s. lazio 1994 - gemelli 0:8

46e minuut.
Rędzina komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniuk onderschept slim de pass. Milello speelt de bal door. Otsus rent richting de bal. Otsus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Buryta komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Łukaszewski passt de bal met de wreef. Milello is nu in balbezit. Milello met een sublieme pass. Buryta is nu in balbezit. Buryta draait met de bal, schiet en ... Mihalev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Inworp. Murillo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Anh Quốc rent richting de bal. Witos rent richting de bal. Witos passt de bal zonder na te denken. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Łukaszewski draait met de bal, schiet en ... Chubukova kopt de bal weg. Klungelig pakt Černík de bal. Scotella rent richting de bal. Scotella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Witos met een snelle inworp. Scotella rent richting de bal. Szczerbaniuk speelt de bal door. Scotella rent richting de bal. Scotella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: s.s. lazio 1994 75%, gemelli 25%.
s.s. lazio 1994 - gemelli 0:8