Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gemelli s.s. lazio 1994
giorgio Tactiek giorgio
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
40 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 32.9
formidable Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Milello probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hinc de bal. Hinc passt de bal met de wreef. Carmellino geeft een lange en hoge pass. Otsus krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Černík geeft de bal voor. Inworp. Witos met een snelle inworp. Scotella rent richting de bal. Scotella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Otsus draait met de bal, schiet en ... Gorawski probeert de bal aan de voet te houden. Muchnick bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchnick geeft een hoge lob. Otsus maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lkasoul is nu in balbezit. Sbrocco verovert de bal door een tackle van achteren. Otsus is nu in balbezit. Łukaszewski rent richting de bal. Łukaszewski schiet op doel. Mihalev bokst de bal weg.

9e minuut.
Witos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scotella rent richting de bal. Scotella passt de bal in één keer door. Otsus bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus haalt uit met een fantastische trap. Mihalev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Otsus heeft problemen om de bal te vangen. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus verovert de bal door een tackle van achteren. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Łukaszewski rent richting de bal. Łukaszewski passt de bal zonder na te denken. Otsus bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - s.s. lazio 1994 1:0

17e minuut.
Gorawski rent richting de bal. Milello bereikt de bal nog maar net als eerste. Milello passt de bal in één keer door. Otsus is nu in balbezit. Otsus schiet op doel. Paal! Mihalev bokst de bal weg.

21e minuut.
Hlinko geeft een hoge lob. Inworp. Witos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scotella is nu in balbezit. Scotella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Carmellino kopt de bal weg. Witos met een sublieme pass. Scotella is nu in balbezit. Scotella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - s.s. lazio 1994 2:0

24e minuut.
Milello probeert naar een medespeler te passen. Muchnick rent richting de bal. Muchnick geeft een lange en hoge pass. Scotella is nu in balbezit. Scotella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Otsus passt de bal zonder na te denken. Carmellino is nu in balbezit. Carmellino probeert naar een medespeler te passen. Scotella is nu in balbezit. Scotella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Milello met een sublieme pass. Daar is Carmellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmellino met een sublieme pass. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - s.s. lazio 1994 3:0

43e minuut.
Muchnick probeert naar een medespeler te passen. Łukaszewski is nu in balbezit. Daar is Otsus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otsus draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chubukova de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muchnick zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Hlinko de bal. Mihalev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - s.s. lazio 1994 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 13%, s.s. lazio 1994 87%.
gemelli - s.s. lazio 1994 4:0

46e minuut.
Rędzina komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalev met een sublieme pass. Carmellino kopt de bal weg. Scotella is nu in balbezit. Scotella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Lkasoul heeft problemen om de bal te vangen. Milello bereikt de bal nog maar net als eerste. Milello met een sublieme pass. Łukaszewski is nu in balbezit. Łukaszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - s.s. lazio 1994 5:0

50e minuut.
Muchnick passt de bal zonder na te denken. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Otsus de bal. Otsus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Milello kopt de bal weg. Łukaszewski rent richting de bal. Otsus bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus haalt uit met een fantastische trap. Mihalev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - s.s. lazio 1994 6:0

60e minuut.
Vondrka komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Chubukova geeft een lange en hoge pass. Inworp. Muchnick met de inworp. Vondrka is nu in balbezit. Vondrka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchnick rent richting de bal. Muchnick probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vondrka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vondrka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mielcarek passt de bal zonder na te denken. Milello geeft een hoge lob. Scotella controleert de bal met de borst. Vondrka is nu in balbezit. Vondrka draait met de bal, schiet en ... Mihalev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - s.s. lazio 1994 7:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phương komt het veld opgelopen. Muchnick met de inworp. Vondrka is nu in balbezit. Vondrka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Grigore komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lkasoul is nu in balbezit. Vondrka verovert de bal door een tackle van achteren. Vondrka passt de bal zonder na te denken. Daar is Scotella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotella draait met de bal, schiet en ... Mihalev bokst de bal weg. Klungelig pakt Łukaszewski de bal. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - s.s. lazio 1994 8:0

73e minuut.
Grigore met een sublieme pass. Milello bereikt de bal nog maar net als eerste. Milello probeert naar een medespeler te passen. Vondrka is nu in balbezit. Vondrka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - s.s. lazio 1994 9:0

81e minuut.
Milello bereikt de bal nog maar net als eerste. Milello passt de bal met de wreef. Łukaszewski rent richting de bal. Vondrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vondrka schiet op doel. Mihalev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vondrka is nu in balbezit. Lkasoul speelt de bal door. Chubukova heeft problemen om de bal te vangen. Łukaszewski is nu in balbezit. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Hlinko geeft de bal voor. Inworp. Witos met een snelle inworp. Scotella is nu in balbezit. Scotella haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Hlinko kopt de bal weg. Milello bereikt de bal nog maar net als eerste. Milello passt de bal in één keer door. Grigore bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigore passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hinc probeert naar een medespeler te passen. Grigore rent richting de bal. Grigore passt de bal met de wreef. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigore met de inworp. Mielcarek probeert naar een medespeler te passen. Vondrka is nu in balbezit. Vondrka draait met de bal, schiet en ... Mihalev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 19%, s.s. lazio 1994 81%.
gemelli - s.s. lazio 1994 9:0