Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trescore F.C. Real Tindarilli
satamol Tactiek Iniziale
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.2 gemiddelde waardering 42.1
average Schieten good
adequate Passen good
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Buzała met een sublieme pass. van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. Findura schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van Drie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

6e minuut.
Espínola Neto verovert de bal door een tackle van achteren. Espínola Neto speelt de bal door. Findura is nu in balbezit. Lastoria onderschept slim de pass. Lastoria schiet op doel. Krezus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Real Tindarilli 0:1

12e minuut.
Oliva speelt de bal door. van Drie is nu in balbezit. van Drie probeert naar een medespeler te passen. Lastoria is nu in balbezit. Lastoria schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Toresan de bal. Findura onderschept slim de pass. Redlinger is nu in balbezit. Espínola Neto onderschept slim de pass. Espínola Neto geeft een hoge lob. Krezus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Espínola Neto verovert de bal door een tackle van achteren. Espínola Neto geeft een hoge lob. Buzała kopt de bal weg. van Drie rent richting de bal. van Drie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Oliva speelt de bal door. van Drie is nu in balbezit. van Drie passt de bal zonder na te denken. Lastoria rent richting de bal. Lastoria haalt uit met een fantastische trap. Krezus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Marroquino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzała onderschept slim de pass. Buzała speelt de bal door. van Drie is nu in balbezit. van Drie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft de bal voor. Daar is Toresan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lastoria is nu in balbezit. Lastoria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marroquino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerber speelt de bal door. Fletta is nu in balbezit. Fletta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Gassi bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie onderschept slim de pass. Lastoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastoria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Real Tindarilli 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trescore F.C. 75%, Real Tindarilli 25%.
Trescore F.C. - Real Tindarilli 0:2

50e minuut.
Oliva probeert de bal met de borst te controleren. Oliva met een sublieme pass. Lastoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastoria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Real Tindarilli 0:3

52e minuut.
Bacelieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacelieri met een sublieme pass. Espínola Neto speelt de bal door. Lastoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastoria draait met de bal, schiet en ... Krezus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Espínola Neto kopt de bal weg. Klungelig pakt van Drie de bal. van Drie passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buzała de bal. Buzała geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lastoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastoria schiet op doel. Krezus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buzała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Drie geeft een hoge lob. Lastoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastoria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Real Tindarilli 0:4

80e minuut.
Findura is nu in balbezit. Lastoria verovert de bal door een tackle van achteren. Lastoria passt de bal in één keer door. van Drie rent richting de bal. van Drie haalt uit met een fantastische trap. Krezus bokst de bal weg.

85e minuut.
Lastoria passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Findura de bal. van Drie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Findura raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Findura kan niet meer verder spelen.

89e minuut.
Espínola Neto speelt de bal door. Toresan is nu in balbezit. Lastoria onderschept slim de pass. Lastoria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Real Tindarilli 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trescore F.C. 68%, Real Tindarilli 32%.
Trescore F.C. - Real Tindarilli 0:5