Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Tindarilli Trescore F.C.
Iniziale Tactiek satamol
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 33.2
solid Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Redlinger is nu in balbezit. Carneiro onderschept slim de pass. Carneiro geeft de bal voor. van Drie controleert de bal met de borst. van Drie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Daar is Gambini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lastoria rent richting de bal. Gambini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gambini krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Gassi is nu in balbezit. Lastoria onderschept slim de pass. van Drie rent richting de bal. van Drie haalt uit met een fantastische trap. Krezus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Buzała met een sublieme pass. Toresan bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie verovert de bal door een tackle van achteren. van Drie draait met de bal, schiet en ... Krezus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Trescore F.C. 1:0

29e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Lastoria bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie is nu in balbezit. van Drie haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lastoria rent richting de bal. Lastoria draait met de bal, schiet en ... Krezus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Toresan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Trescore F.C. 2:0

32e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Findura bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie begaat een overtreding. van Drie krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Manić kopt de bal weg. Ferreiro probeert de bal aan de voet te houden. Buzała speelt de bal door. Lastoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastoria schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tindarilli 37%, Trescore F.C. 63%.
Real Tindarilli - Trescore F.C. 2:0

53e minuut.
Toresan is nu in balbezit. Toresan geeft de bal voor. Inworp. Buzała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Lastoria rent richting de bal. Lastoria met een sublieme pass. Toresan bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie verovert de bal door een tackle van achteren. van Drie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Oliva kopt de bal weg. Findura is nu in balbezit. Lastoria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lastoria naar de kleedkamers voor een vroege douche.

78e minuut.
Espínola Neto passt de bal in één keer door. Oliva rent richting de bal. Oliva geeft de bal voor. van Drie rent richting de bal. van Drie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Oliva kopt de bal weg. Gassi heeft problemen om de bal te vangen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een lange en hoge pass. van Drie springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Coring probeert naar een medespeler te passen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft de bal voor. van Drie rent richting de bal. van Drie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tindarilli 34%, Trescore F.C. 66%.
Real Tindarilli - Trescore F.C. 2:0