Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Degrelle`s Warriors Barcollo Ma Non Mollo
RIVEVO ATTACK Tactiek Cesare Prandelli
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 51.9
excellent Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Aletorowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cazangiu heeft problemen om de bal te vangen. Cazangiu speelt de bal door. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Bolles probeert naar een medespeler te passen. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia passt de bal in één keer door. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot haalt uit met een fantastische trap. Zatagić bokst de bal weg.

6e minuut.
Preda met een sublieme pass. Valerie rent richting de bal. Valerie geeft een lange en hoge pass. Stankov rent richting de bal. Stankov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Preda onderschept slim de pass. Bolles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Preda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maximyuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Stankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stankov schiet op doel. Mucha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Barcollo Ma Non Mollo 1:0

23e minuut.
Maximyuk probeert naar een medespeler te passen. Galinho is nu in balbezit. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Galinho haalt uit met een fantastische trap. Mucha bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doncu is nu in balbezit. Diot onderschept slim de pass. Diot schiet op doel. Zatagić probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Napiórkowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cazangiu zal de hoekschop nemen. Diot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degrelle`s Warriors 56%, Barcollo Ma Non Mollo 44%.
Degrelle`s Warriors - Barcollo Ma Non Mollo 1:0

46e minuut.
Valerie is nu in balbezit. Valerie geeft een hoge lob. Ajeti heeft problemen om de bal te vangen. Galinho onderschept slim de pass. Galinho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Stankov kopt de bal weg. Barrett speelt de bal door. Aletorowicz speelt de bal door. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bolles geeft de bal voor. Diot kopt de bal weg. Doncu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degrelle`s Warriors 65%, Barcollo Ma Non Mollo 35%.
Degrelle`s Warriors - Barcollo Ma Non Mollo 1:0