Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gemelli Real Tindarilli
giorgio Tactiek Iniziale
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.8 gemiddelde waardering 41.5
formidable Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen good


4e minuut.
Coring is nu in balbezit. Carmellino is nu in balbezit. Carmellino passt de bal in één keer door. Otsus is nu in balbezit. Otsus draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
Carneiro geeft de bal voor. Inworp. Witos met een snelle inworp. Scotella rent richting de bal. Scotella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Scotella passt de bal zonder na te denken. Milello is nu in balbezit. Milello passt de bal zonder na te denken. Łukaszewski is nu in balbezit. Łukaszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Milello bereikt de bal nog maar net als eerste. Milello geeft een lange en hoge pass. Otsus is nu in balbezit. Otsus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Tindarilli 1:0

26e minuut.
Carmellino is nu in balbezit. Carmellino geeft een lange en hoge pass. Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Tindarilli 2:0

27e minuut.
van Drie is nu in balbezit. Łukaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łukaszewski geeft de bal voor. Scotella is nu in balbezit. Scotella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Carneiro geeft de bal voor. Scotella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Witos kopt de bal weg. Klungelig pakt Otsus de bal. Otsus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Łukaszewski rent richting de bal. Schoemaker verovert de bal door een tackle van achteren. Otsus verovert de bal door een tackle van achteren. Otsus schiet op doel. Na een snelle pass probeert Staszczyk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lastoria stond buitenspel. Viciens neemt vlug de vrije trap. Łukaszewski kopt de bal weg. Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mihnea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muchnick met een snelle inworp. Otsus bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus schiet op doel. Martinez bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Schoemaker de bal onder controle te krijgen. Łukaszewski is nu in balbezit. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Tindarilli 3:0

43e minuut.
Mihnea kopt de bal weg. Buzała rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muchnick. Muchnick krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Coring rent richting de bal. Carmellino rent richting de bal. Carmellino passt de bal zonder na te denken. Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 28%, Real Tindarilli 72%.
gemelli - Real Tindarilli 3:0

47e minuut.
Carmellino speelt de bal door. Milello rent richting de bal. Milello probeert naar een medespeler te passen. Łukaszewski is nu in balbezit. Łukaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Otsus is nu in balbezit. Paal! Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Tindarilli 4:0

49e minuut.
Carmellino met een sublieme pass. Witos probeert naar een medespeler te passen. Otsus is nu in balbezit. Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Otsus is nu in balbezit. Otsus haalt uit met een fantastische trap. Martinez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Sbrocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbrocco geeft een lange en hoge pass. Otsus is nu in balbezit. Otsus haalt uit met een fantastische trap. Martinez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Tindarilli 5:0

59e minuut.
Łukaszewski passt de bal zonder na te denken. Carmellino speelt de bal door. Otsus rent richting de bal. Scotella rent richting de bal. Scotella draait met de bal, schiet en ... Martinez bokst de bal weg.

64e minuut.
Milello speelt de bal door. Klungelig pakt Staszczyk de bal. Łukaszewski rent richting de bal. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap. Martinez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buryta komt het veld opgelopen. Witos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva probeert de bal met de borst te controleren. Scotella rent richting de bal. Scotella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Espínola Neto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Witos. Espínola Neto raakt geblesseerd tijdens het duel. Phương komt het veld opgelopen. Kante komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Oliva passt de bal zonder na te denken. Witos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastoria begaat een overtreding. Lastoria krijgt een gele kaart. Witos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Viciens met een snel genomen vrije trap. Scotella is nu in balbezit. Scotella haalt uit met een fantastische trap. Martinez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Tindarilli 6:0

79e minuut.
Witos kan de bal niet met de borst controleren. Witos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scotella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotella haalt uit met een fantastische trap. Martinez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Tindarilli 7:0

82e minuut.
Mihnea onderschept slim de pass. Mihnea geeft een lange en hoge pass. Witos kopt de bal weg. Scotella is nu in balbezit. Scotella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Tindarilli 8:0

87e minuut.
Espínola Neto rent richting de bal. Espínola Neto probeert naar een medespeler te passen. Lastoria is nu in balbezit. Lastoria haalt uit met een fantastische trap. Berner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Tindarilli 8:1

89e minuut.
Schoemaker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Scotella de bal. Scotella draait met de bal, schiet en ... Martinez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Tindarilli 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 20%, Real Tindarilli 80%.
gemelli - Real Tindarilli 9:1