Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
s.s. lazio 1994 Trescore F.C.
giorgio Tactiek satamol
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 33.9
adequate Schieten average
adequate Passen adequate
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Marroquino is nu in balbezit. Marroquino speelt de bal door. Cerber is nu in balbezit. Cerber schiet op doel. Gorawski probeert de bal aan de voet te houden. Mihalev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Trescore F.C. 0:1

8e minuut.
Lkasoul is nu in balbezit. Lkasoul passt de bal in één keer door. Anh Quốc probeert naar een medespeler te passen. Aigru rent richting de bal. Aigru haalt uit met een fantastische trap. Krezus bokst de bal weg. Klungelig pakt Görgülü de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
s.s. lazio 1994 - Trescore F.C. 1:1

18e minuut.
Hécquet rent richting de bal. Ferreiro onderschept slim de pass. Ferreiro passt de bal in één keer door. Marroquino is nu in balbezit. Cerber geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Gorawski geeft de bal voor. Aigru is nu in balbezit. Aigru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Görgülü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Görgülü schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Hlinko met een harde bal richting middenveld. Mielcarek kopt de bal weg. Daar is Görgülü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Görgülü draait met de bal, schiet en ... Krezus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rędzina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: s.s. lazio 1994 42%, Trescore F.C. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
s.s. lazio 1994 - Trescore F.C. 1:1

47e minuut.
Aigru geeft een lange en hoge pass. Mielcarek met een sublieme pass. Gambini heeft problemen om de bal te vangen. Rędzina is nu in balbezit. Rędzina draait met de bal, schiet en ... Krezus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toresan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Trescore F.C. 2:1

50e minuut.
Lkasoul heeft problemen om de bal te vangen. Lkasoul geeft een hoge lob. Toresan heeft problemen om de bal te vangen. Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina haalt uit met een fantastische trap. Krezus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Findura de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anh Quốc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Rędzina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rędzina schiet op doel. Krezus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Klungelig pakt Findura de bal. Gambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambini geeft een hoge lob. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Gassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aigru onderschept slim de pass. Findura is nu in balbezit. Aigru onderschept slim de pass. Aigru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Trescore F.C. 3:1

67e minuut.
Anh Quốc passt de bal met de wreef. Gambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Aigru verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Quốc rent richting de bal. Anh Quốc geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lkasoul heeft problemen om de bal te vangen. Mielcarek met een sublieme pass. Rędzina is nu in balbezit. Rędzina schiet op doel. Na een snelle pass probeert Toresan de bal onder controle te krijgen. Krezus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Lkasoul speelt de bal door. Klungelig pakt Mielcarek de bal. Mielcarek passt de bal in één keer door. Rędzina is nu in balbezit. Rędzina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ferreiro is nu in balbezit. Hécquet verovert de bal door een tackle van achteren. Hécquet passt de bal met de wreef. Rędzina rent richting de bal. Rędzina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Anh Quốc probeert naar een medespeler te passen. Aigru heeft problemen om de bal te vangen. Gassi is nu in balbezit. Aigru onderschept slim de pass. Aigru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mielcarek met een sublieme pass. Hécquet is nu in balbezit. Hécquet speelt de bal door. Rędzina is nu in balbezit. Rędzina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Findura geeft de bal voor. Hlinko kopt de bal weg. Anh Quốc probeert naar een medespeler te passen. Hécquet rent richting de bal. Hécquet probeert naar een medespeler te passen. Krezus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rędzina is nu in balbezit. Rędzina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Trescore F.C. 4:1

83e minuut.
Cerber passt de bal zonder na te denken. Anh Quốc is nu in balbezit. Anh Quốc passt de bal zonder na te denken. Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Trescore F.C. 5:1

85e minuut.
Mielcarek met een sublieme pass. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet passt de bal met de wreef. Rędzina is nu in balbezit. Rędzina passt de bal in één keer door. Krezus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: s.s. lazio 1994 24%, Trescore F.C. 76%.
s.s. lazio 1994 - Trescore F.C. 5:1