Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Degrelle`s Warriors gibs
RAIDER IV EVO Tactiek 888
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Klungelig pakt Galinho de bal. Libonati rent richting de bal. Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Stankov rent richting de bal. Stankov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mlynček met een sublieme pass. Stankov is nu in balbezit. Bolesta onderschept slim de pass. Valerie rent richting de bal. Valerie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Mongelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlynček rent richting de bal. Mlynček met een sublieme pass. Galinho is nu in balbezit. Galinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Mir geeft een lange en hoge pass. Zolesi heeft problemen om de bal te vangen. Mlynček met een sublieme pass. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - gibs 1:0

18e minuut.
Calandrino kopt de bal weg. van Schijndel is nu in balbezit. Figurski onderschept slim de pass. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Bolesta met een sublieme pass. Coletta met een sublieme pass. Daar is Mongelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stankov rent richting de bal. Stankov haalt uit met een fantastische trap. Juuro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Napiórkowski geeft een hoge lob. Galinho rent richting de bal. Calandrino maakt een afschuwelijke overtreding. Galinho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Galinho kan niet meer verder spelen. Preda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degrelle`s Warriors 51%, gibs 49%.
Degrelle`s Warriors - gibs 1:0

46e minuut.
Feltrin komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pollák passt de bal met de wreef. Zolesi rent richting de bal. Zolesi probeert naar een medespeler te passen. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel schiet op doel. Zatagić bokst de bal weg.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wałek komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Calandrino passt de bal in één keer door. Wałek met een sublieme pass. Napiórkowski rent richting de bal. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Jokanović probeert naar een medespeler te passen. Preda rent richting de bal. Libonati is nu in balbezit. Stankov onderschept slim de pass. Stankov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mlynček bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandrino verovert de bal door een tackle van achteren. Calandrino met een sublieme pass. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
van Schijndel schiet op doel. Zatagić met een sublieme pass. Pollák kopt de bal weg. van Schijndel heeft problemen om de bal te vangen. van Schijndel schiet op doel. Paal!

89e minuut.
van Schijndel rent richting de bal. Figurski is nu in balbezit. Figurski geeft een lange en hoge pass. Mlynček is nu in balbezit. Mlynček geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Preda heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - gibs 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degrelle`s Warriors 58%, gibs 42%.
Degrelle`s Warriors - gibs 2:0