Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
s.s. lazio 1994 Real Tindarilli
giorgio Tactiek Iniziale
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.8 gemiddelde waardering 41.7
poor Schieten good
adequate Passen adequate
weak Verdedigen good


2e minuut.
Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mielcarek met een snelle inworp. Hécquet geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Espínola Neto kan de bal niet met de borst controleren. Espínola Neto geeft een lange en hoge pass. Lastoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastoria haalt uit met een fantastische trap. Mihalev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Real Tindarilli 0:1

22e minuut.
Gorawski geeft een hoge lob. Coring kopt de bal weg. Oliva speelt de bal door. van Drie rent richting de bal. van Drie draait met de bal, schiet en ... Mihalev bokst de bal weg.

30e minuut.
Chirilă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buzała met een snelle inworp. van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie geeft een hoge lob. Mihalev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. van Drie speelt de bal door. Chirilă rent richting de bal. Lastoria onderschept slim de pass. Lastoria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: s.s. lazio 1994 65%, Real Tindarilli 35%.
s.s. lazio 1994 - Real Tindarilli 0:1

68e minuut.
Mihnea passt de bal in één keer door. Schoemaker geeft een lange en hoge pass. van Drie is nu in balbezit. van Drie draait met de bal, schiet en ... Mihalev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Görgülü kopt de bal weg. Daar is Schoemaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rędzina rent richting de bal. Rędzina draait met de bal, schiet en ... Martinez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
s.s. lazio 1994 - Real Tindarilli 1:1

81e minuut.
Coring passt de bal zonder na te denken. Espínola Neto probeert naar een medespeler te passen. Lastoria is nu in balbezit. Lastoria schiet op doel. Mihalev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Buzała is nu in balbezit. Buzała geeft de bal voor. van Drie is nu in balbezit. van Drie haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: s.s. lazio 1994 54%, Real Tindarilli 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
s.s. lazio 1994 - Real Tindarilli 1:1