Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Tindarilli s.s. lazio 1994
Iniziale Tactiek giorgio
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 32.8
goed Schieten zwak
redelijk Passen matig
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Gorawski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espínola Neto met een snelle inworp. Oliva rent richting de bal. Oliva geeft de bal voor. Mihalev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Drie rent richting de bal. van Drie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - s.s. lazio 1994 1:0

8e minuut.
Aigru rent richting de bal. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring geeft een hoge lob. van Drie rent richting de bal. van Drie haalt uit met een fantastische trap. Mihalev bokst de bal weg.

19e minuut.
Espínola Neto passt de bal zonder na te denken. Lastoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chubukova krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Černík passt de bal zonder na te denken. Anh Quốc rent richting de bal. Anh Quốc met een sublieme pass. Mielcarek speelt de bal door. Aigru is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mielcarek probeert de bal aan de voet te houden. Espínola Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Espínola Neto passt de bal zonder na te denken. Lastoria is nu in balbezit. Lastoria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Oliva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt van Drie de bal. van Drie passt de bal zonder na te denken. Lastoria rent richting de bal. Lastoria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Rędzina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tindarilli 33%, s.s. lazio 1994 67%.
Real Tindarilli - s.s. lazio 1994 1:0

58e minuut.
Coring met een sublieme pass. Buzała met een sublieme pass. van Drie is nu in balbezit. van Drie draait met de bal, schiet en ... Mihalev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - s.s. lazio 1994 2:0

63e minuut.
Mihnea passt de bal met de wreef. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała met een sublieme pass. Espínola Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Espínola Neto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mielcarek geeft een hoge lob. Aigru heeft problemen om de bal te vangen. Oliva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oliva krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Coring speelt de bal door. Černík rent richting de bal. Černík geeft de bal voor. Klungelig pakt van Drie de bal. van Drie haalt uit met een fantastische trap. Mihalev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tindarilli 35%, s.s. lazio 1994 65%.
Real Tindarilli - s.s. lazio 1994 2:0