Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trescore F.C. gemelli
satamol Tactiek giorgio
46% Balbezit 54%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 47.9
average Schieten outstanding
adequate Passen good
poor Verdedigen good


6e minuut.
Muchnick probeert naar een medespeler te passen. Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella schiet op doel. Na een snelle pass probeert Toresan de bal onder controle te krijgen. Krezus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gemelli 0:1

8e minuut.
Carmellino is nu in balbezit. Carmellino passt de bal met de wreef. Daar is Scotella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gemelli 0:2

9e minuut.
Carmellino probeert naar een medespeler te passen. Witos speelt de bal door. Scotella is nu in balbezit. Scotella schiet op doel. Findura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krezus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Krezus trapt de bal weg van het doel. Carmellino kopt de bal weg. Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella draait met de bal, schiet en ... Toresan probeert de bal aan de voet te houden. Krezus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Sbrocco de bal onder controle te krijgen. Milello is nu in balbezit. Milello probeert naar een medespeler te passen. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milello is nu in balbezit. Findura is nu in balbezit. Milello verovert de bal door een tackle van achteren. Milello met een sublieme pass. Krezus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Łukaszewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Otsus de bal. Milello is nu in balbezit. Scotella rent richting de bal. Scotella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Toresan geeft een hoge lob. Milello kopt de bal weg. Daar is Witos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotella is nu in balbezit. Scotella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmellino is nu in balbezit. Carmellino speelt de bal door. Otsus bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus schiet op doel. Krezus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gemelli 0:3

25e minuut.
Viciens rent richting de bal. Viciens geeft een lange en hoge pass. Milello met een sublieme pass. Łukaszewski rent richting de bal. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap. Krezus bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Witos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Otsus krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Scotella rent richting de bal. Otsus bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus probeert naar een medespeler te passen. Łukaszewski is nu in balbezit. Łukaszewski schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Findura geeft de bal voor. Inworp. Muchnick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otsus is nu in balbezit. Otsus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap. Scotella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łukaszewski rent richting de bal. Łukaszewski draait met de bal, schiet en ... Findura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Viciens is nu in balbezit. Viciens passt de bal zonder na te denken. Manić is nu in balbezit. Scotella verovert de bal door een tackle van achteren. Scotella haalt uit met een fantastische trap. Krezus bokst de bal weg. Otsus is nu in balbezit. Gambini rent richting de bal. Otsus onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gemelli 0:4

41e minuut.
Ferreiro is nu in balbezit. Carmellino probeert naar een medespeler te passen. Otsus is nu in balbezit. Otsus draait met de bal, schiet en ... Krezus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gemelli 0:5

44e minuut.
Klungelig pakt Sbrocco de bal. Sbrocco passt de bal met de wreef. Milello met een sublieme pass. Daar is Scotella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trescore F.C. 86%, gemelli 14%.
Trescore F.C. - gemelli 0:5

47e minuut.
Scotella rent richting de bal. Scotella passt de bal zonder na te denken. Łukaszewski is nu in balbezit. Łukaszewski schiet op doel. Krezus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gemelli 0:6

50e minuut.
Hinc onderschept slim de pass. Hinc met een sublieme pass. Muchnick met een sublieme pass. Otsus rent richting de bal. Otsus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Carmellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmellino speelt de bal door. Otsus rent richting de bal. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gemelli 0:7

59e minuut.
Findura is nu in balbezit. Łukaszewski onderschept slim de pass. Łukaszewski probeert naar een medespeler te passen. Otsus bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gambini heeft problemen om de bal te vangen. Muchnick probeert naar een medespeler te passen. Daar is Otsus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otsus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kante komt het veld opgelopen. Phương komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Windass komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kante passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Toresan de bal. Scotella rent richting de bal. Scotella draait met de bal, schiet en ... Krezus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Muchnick bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchnick geeft de bal voor. Daar is Scotella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotella haalt uit met een fantastische trap. Krezus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gemelli 0:8

83e minuut.
Łukaszewski rent richting de bal. Met opzet legt Gambini zijn tegenspeler op de grond. Łukaszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carmellino met een snel genomen vrije trap. Scotella is nu in balbezit. Scotella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante is nu in balbezit. Kante schiet op doel. Krezus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gemelli 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trescore F.C. 84%, gemelli 16%.
Trescore F.C. - gemelli 0:9