Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Gnugna gemelli
Mod3.0 test Tactiek giorgio
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 55.9
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Łukaszewski kopt de bal weg. Daar is Scotella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latza rent richting de bal. Scotella onderschept slim de pass. Scotella draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Sbrocco verovert de bal door een tackle van achteren. Aknai bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Aknai de bal. Aknai haalt uit met een fantastische trap. Berner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - gemelli 1:0

7e minuut.
Carmellino is nu in balbezit. Carmellino geeft een hoge lob. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap. Godlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Gnugna - gemelli 1:1

8e minuut.
Muchnick passt de bal met de wreef. Milello rent richting de bal. Milello passt de bal zonder na te denken. Łukaszewski is nu in balbezit. Łukaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - gemelli 1:2

11e minuut.
Waksmundzki verovert de bal door een tackle van achteren. Waksmundzki geeft een lange en hoge pass. Muchnick rent richting de bal. Aknai verovert de bal door een tackle van achteren. Aknai schiet op doel. Berner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Viscol probeert naar een medespeler te passen. Cilibeanu is nu in balbezit. Cilibeanu passt de bal in één keer door. Uvia is nu in balbezit. Uvia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Sbrocco verovert de bal door een tackle van achteren. Aknai is nu in balbezit. Uvia rent richting de bal. Uvia draait met de bal, schiet en ... Berner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Gnugna - gemelli 2:2

23e minuut.
Waksmundzki passt de bal zonder na te denken. Minello is nu in balbezit. Minello passt de bal in één keer door. Aknai is nu in balbezit. Aknai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Aknai is nu in balbezit. Truie is nu in balbezit. Aknai is nu in balbezit. Aknai schiet op doel. Berner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - gemelli 3:2

35e minuut.
Truie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nordeide komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Waksmundzki speelt de bal door. Nordeide probeert naar een medespeler te passen. Aknai is nu in balbezit. Aknai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - gemelli 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Gnugna 57%, gemelli 43%.
Real Gnugna - gemelli 4:2

62e minuut.
Viciens geeft een hoge lob. Inworp. Minello met een snelle inworp. Uvia rent richting de bal. Uvia haalt uit met een fantastische trap. Berner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Klungelig pakt Milello de bal. Sbrocco onderschept slim de pass. Waksmundzki rent richting de bal. Waksmundzki probeert naar een medespeler te passen. Aknai bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Minello geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aknai springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Minello verovert de bal door een tackle van achteren. Minello geeft de bal voor. Aknai is nu in balbezit. Aknai haalt uit met een fantastische trap. Berner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - gemelli 5:2

70e minuut.
Godlewski speelt de bal door. Uvia probeert de bal met de borst te controleren. Viciens probeert naar een medespeler te passen. Aknai is nu in balbezit. Aknai haalt uit met een fantastische trap. Berner bokst de bal weg. Daar is Uvia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uvia schiet op doel. Berner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - gemelli 6:2

74e minuut.
Nordeide met een sublieme pass. Waksmundzki rent richting de bal. Waksmundzki geeft een lange en hoge pass. Aknai is nu in balbezit. Aknai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vondrka komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Carmellino speelt de bal door. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu geeft een lange en hoge pass. Nordeide probeert naar een medespeler te passen. Aknai bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buryta komt het veld opgelopen. Phương komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Milello rent richting de bal. Minello met een sublieme pass. Nordeide is nu in balbezit. Nordeide geeft een lange en hoge pass. Uvia krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Minello bereikt de bal nog maar net als eerste. Minello passt de bal zonder na te denken. Uvia rent richting de bal. Uvia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - gemelli 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Gnugna 46%, gemelli 54%.
Real Gnugna - gemelli 7:2