Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Degrelle`s Warriors s.s. lazio 1994
RIVEVO ATTACK Tactiek giorgio
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 33.7
formidabel Schieten matig
solide Passen matig
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Zatagić met een harde bal richting middenveld. Stankov kopt de bal weg. Daar is Galinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Černík verovert de bal door een tackle van achteren. Preda onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Preda is nu in balbezit. Preda draait met de bal, schiet en ... Mihalev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Lkasoul rent richting de bal. Galinho onderschept slim de pass. Galinho speelt de bal door. Stankov rent richting de bal. Stankov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Galinho is nu in balbezit. Galinho passt de bal met de wreef. Stankov rent richting de bal. Stankov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Anh Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie met een sublieme pass. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Maximyuk met de inworp. Mielcarek probeert de bal met de borst te controleren. Stankov is nu in balbezit. Stankov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chubukova de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Etienne met een sublieme pass. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet passt de bal met de wreef. Görgülü rent richting de bal. Görgülü haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Etienne geeft een hoge lob. Chubukova kopt de bal weg. Preda is nu in balbezit. Preda haalt uit met een fantastische trap. Mihalev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - s.s. lazio 1994 1:0

45e minuut.
Mielcarek probeert naar een medespeler te passen. Preda speelt de bal door. Stankov rent richting de bal. Stankov draait met de bal, schiet en ... Gorawski probeert de bal aan de voet te houden. Mihalev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degrelle`s Warriors 40%, s.s. lazio 1994 60%.
Degrelle`s Warriors - s.s. lazio 1994 1:0

46e minuut.
Rędzina komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Galinho is nu in balbezit. Galinho passt de bal in één keer door. Gorawski is nu in balbezit. Stankov verovert de bal door een tackle van achteren. Stankov haalt uit met een fantastische trap. Mihalev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Galinho rent richting de bal. Stankov is nu in balbezit. Galinho rent richting de bal. Stankov rent richting de bal. Stankov haalt uit met een fantastische trap. Mihalev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - s.s. lazio 1994 2:0

58e minuut.
Mielcarek kopt de bal weg. Karamuratoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Rędzina is nu in balbezit. Rędzina schiet op doel. Zatagić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hlinko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valerie met de inworp. Galinho is nu in balbezit. Galinho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stankov maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihalev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Hlinko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valerie rent richting de bal. Valerie passt de bal in één keer door. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Etienne geeft een hoge lob. Stankov rent richting de bal. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov verovert de bal door een tackle van achteren. Stankov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degrelle`s Warriors 37%, s.s. lazio 1994 63%.
Degrelle`s Warriors - s.s. lazio 1994 2:0