Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Tindarilli gibs
Iniziale Tactiek 888
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Calandrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandrino geeft een lange en hoge pass. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - gibs 0:1

17e minuut.
Calandrino geeft een lange en hoge pass. Carneiro is nu in balbezit. Wałek verovert de bal door een tackle van achteren. Wałek geeft een hoge lob. van Schijndel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Skonieczny probeert naar een medespeler te passen. Pollák is nu in balbezit. Pollák speelt de bal door. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Wałek rent richting de bal. Wałek passt de bal met de wreef. Skonieczny probeert naar een medespeler te passen. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Calandrino speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Coring de bal onder controle te krijgen. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... Martinez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - gibs 0:2

26e minuut.
Pollák is nu in balbezit. Pollák passt de bal in één keer door. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... Martinez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - gibs 0:3

30e minuut.
Pollák is nu in balbezit. Pollák passt de bal in één keer door. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - gibs 0:4

43e minuut.
Pollák is nu in balbezit. Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczny passt de bal met de wreef. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tindarilli 74%, gibs 26%.
Real Tindarilli - gibs 0:4

46e minuut.
Feltrin komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Espínola Neto is nu in balbezit. Calandrino onderschept slim de pass. Calandrino geeft de bal voor. van Schijndel springt en kopt de bal. Martinez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - gibs 0:5

51e minuut.
Wałek passt de bal in één keer door. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carneiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carneiro krijgt een gele kaart. van Schijndel raakt geblesseerd tijdens het duel. van Schijndel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Mihnea heeft problemen om de bal te vangen. Mihnea probeert naar een medespeler te passen. Buzała rent richting de bal. Pollák rent richting de bal. Pollák geeft een lange en hoge pass. Martinez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pollák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - gibs 0:6

71e minuut.
Pollák probeert naar een medespeler te passen. van Schijndel is nu in balbezit. Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandrino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pollák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zolesi komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Zolesi passt de bal met de wreef. Wałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałek passt de bal met de wreef. Skonieczny is nu in balbezit. Skonieczny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Skonieczny geeft een lange en hoge pass. Zolesi probeert naar een medespeler te passen. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - gibs 0:7

90e minuut.
Libonati verovert de bal door een tackle van achteren. Libonati passt de bal met de wreef. Wałek met een sublieme pass. Skonieczny is nu in balbezit. Skonieczny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tindarilli 66%, gibs 34%.
Real Tindarilli - gibs 0:7