Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gibs Real Tindarilli
888 Tactiek Iniziale
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 42.2
very good Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Pollák rent richting de bal. Pollák passt de bal met de wreef. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczny onderschept slim de pass. Skonieczny geeft een hoge lob. Martinez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel schiet op doel. Wałek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bolesta is nu in balbezit. Bolesta probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pollák rent richting de bal. Pollák geeft een hoge lob. Wałek kopt de bal weg. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Wałek met een snelle inworp. Schoemaker is nu in balbezit. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel schiet op doel. Martinez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Real Tindarilli 1:0

18e minuut.
Bourreau is nu in balbezit. Bourreau geeft een hoge lob. Mihnea kopt de bal weg. Bacelieri is nu in balbezit. Bacelieri geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lastoria rent richting de bal. Bourreau verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal met de wreef. Espínola Neto rent richting de bal. Espínola Neto geeft de bal voor. Coletta kopt de bal weg. Juuro bokst de bal weg.

31e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal in één keer door. Lastoria is nu in balbezit. Lastoria draait met de bal, schiet en ... Feltrin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juuro bokst de bal weg.

33e minuut.
Mihnea passt de bal in één keer door. van Drie probeert naar een medespeler te passen. Feltrin rent richting de bal. Lastoria verovert de bal door een tackle van achteren. Lastoria haalt uit met een fantastische trap. Juuro bokst de bal weg.

35e minuut.
Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren. van Schijndel passt de bal in één keer door. Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollák passt de bal zonder na te denken. Wałek speelt de bal door. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Calandrino met een sublieme pass. Wałek rent richting de bal. Wałek passt de bal zonder na te denken. Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczny haalt uit met een fantastische trap. Martinez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 40%, Real Tindarilli 60%.
gibs - Real Tindarilli 1:0

46e minuut.
Cosci komt het veld opgelopen. Mongelli komt het veld opgelopen.

49e minuut.
van Schijndel rent richting de bal. Staszczyk rent richting de bal. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... Martinez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Real Tindarilli 2:0

61e minuut.
Wałek met een sublieme pass. van Schijndel rent richting de bal. Coring rent richting de bal. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren. van Schijndel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piccinelli komt het veld opgelopen. Wałek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pollák rent richting de bal. Pollák haalt uit met een fantastische trap. Martinez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Schoemaker is nu in balbezit. Piccinelli onderschept slim de pass. Coring rent richting de bal. Piccinelli rent richting de bal. Piccinelli schiet op doel. Martinez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Martinez trapt de bal weg. van Drie kopt de bal weg. Daar is Mongelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lastoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastoria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 43%, Real Tindarilli 57%.
gibs - Real Tindarilli 2:0