Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trescore F.C. Barcollo Ma Non Mollo
satamol Tactiek Cesare Prandelli
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 50.3
average Schieten excellent
adequate Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Mihail kopt de bal weg. Klungelig pakt Hofman de bal. Toresan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia draait met de bal, schiet en ... Krezus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hofman rent richting de bal. Hofman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Barcollo Ma Non Mollo 0:1

4e minuut.
Aletorowicz met een sublieme pass. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu probeert naar een medespeler te passen. Hofman heeft problemen om de bal te vangen. Hofman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ferreiro kan de bal niet met de borst controleren. Mihail rent richting de bal. Mihail met een sublieme pass. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cazangiu geeft een hoge lob. Manić probeert de bal aan de voet te houden. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia schiet op doel. Krezus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Bolles probeert naar een medespeler te passen. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferreiro. Ferreiro krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Cernoia probeert de bal met de borst te controleren. Cernoia geeft de bal voor. Daar is Toresan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Toresan de bal. Cazangiu is nu in balbezit. Hofman rent richting de bal. Hofman passt de bal in één keer door. Cernoia rent richting de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cernoia neemt de hoekschop. Krezus bokst de bal weg. Hofman springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mihail kopt de bal weg. Gassi rent richting de bal. Hofman onderschept slim de pass. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman passt de bal met de wreef. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu schiet op doel. Krezus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Barcollo Ma Non Mollo 0:2

14e minuut.
Cerber speelt de bal door. Klungelig pakt Fletta de bal. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu schiet op doel. Klungelig pakt Toresan de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cazangiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Toresan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman draait met de bal, schiet en ... Krezus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bolles passt de bal met de wreef. Cernoia rent richting de bal. Cernoia passt de bal in één keer door. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Aletorowicz kopt de bal weg. Hofman is nu in balbezit. Hofman passt de bal met de wreef. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia schiet op doel. Paal! Krezus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Barcollo Ma Non Mollo 0:3

24e minuut.
Mihail met een sublieme pass. Cazangiu is nu in balbezit. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman schiet op doel. Findura probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cazangiu zal de hoekschop nemen. Hofman maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Barcollo Ma Non Mollo 0:4

27e minuut.
Ajeti onderschept slim de pass. Ajeti speelt de bal door. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. Krezus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Barcollo Ma Non Mollo 0:5

29e minuut.
Manić bereikt de bal nog maar net als eerste. Manić passt de bal met de wreef. Ferreiro probeert de bal met de borst te controleren. Cernoia rent richting de bal. Cernoia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Klungelig pakt Mihail de bal. Mihail probeert naar een medespeler te passen. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Toresan de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Manić heeft problemen om de bal te vangen. Cernoia rent richting de bal. Cernoia probeert naar een medespeler te passen. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mihail passt de bal met de wreef. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman passt de bal in één keer door. Cernoia rent richting de bal. Cernoia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Barcollo Ma Non Mollo 0:6

39e minuut.
Mihail speelt de bal door. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu passt de bal met de wreef. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toresan verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cernoia neemt de hoekschop. Hofman springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mihail met een sublieme pass. Klungelig pakt Cernoia de bal. Cernoia passt de bal met de wreef. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Redlinger kopt de bal weg. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu passt de bal met de wreef. Hofman is nu in balbezit. Hofman draait met de bal, schiet en ... Krezus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trescore F.C. 82%, Barcollo Ma Non Mollo 18%.
Trescore F.C. - Barcollo Ma Non Mollo 0:6

49e minuut.
Furtado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plingman komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Fletta is nu in balbezit. Pefanis is nu in balbezit. Pefanis passt de bal zonder na te denken. Hofman rent richting de bal. Hofman schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Cernoia passt de bal zonder na te denken. Hofman is nu in balbezit. Hofman passt de bal zonder na te denken. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Barcollo Ma Non Mollo 0:7

54e minuut.
Cazangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cazangiu met een sublieme pass. Toresan rent richting de bal. Cernoia verovert de bal door een tackle van achteren. Cernoia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Barcollo Ma Non Mollo 0:8

55e minuut.
Cernoia verovert de bal door een tackle van achteren. Manić met een sublieme pass. Marroquino probeert de bal met de borst te controleren. Cernoia geeft de bal voor. Hofman krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Hofman is nu in balbezit. Cazangiu is nu in balbezit. Cernoia rent richting de bal. Cernoia haalt uit met een fantastische trap. Krezus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Barcollo Ma Non Mollo 0:9

60e minuut.
Daar is Bolles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreiro is nu in balbezit. Chloros speelt de bal door. Cerber is nu in balbezit. Cerber draait met de bal, schiet en ... Mucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Redlinger rent richting de bal. Mihail verovert de bal door een tackle van achteren. Mihail speelt de bal door. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Aletorowicz speelt de bal door. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu probeert naar een medespeler te passen. Cernoia rent richting de bal. Cernoia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ajeti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cazangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazangiu passt de bal zonder na te denken. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman draait met de bal, schiet en ... Krezus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Barcollo Ma Non Mollo 0:10

77e minuut.
Manić probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Bolles met de inworp. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bolles passt de bal met de wreef. Gassi is nu in balbezit. Hofman onderschept slim de pass. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mihail kopt de bal weg. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hofman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Bolles met een sublieme pass. Findura rent richting de bal. Hofman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hofman krijgt een gele kaart. Findura roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Findura kan niet meer verder spelen.

85e minuut.
Aletorowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Cernoia de bal. Cernoia speelt de bal door. Hofman heeft problemen om de bal te vangen. Hofman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Krezus met een harde bal richting middenveld. Mihail kopt de bal weg. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trescore F.C. 80%, Barcollo Ma Non Mollo 20%.
Trescore F.C. - Barcollo Ma Non Mollo 0:10