Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Degrelle`s Warriors gemelli
RAIDER IV EVO Tactiek giorgio
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Valerie rent richting de bal. Valerie passt de bal in één keer door. Jokanović speelt de bal door. Maximyuk rent richting de bal. Maximyuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Turk probeert naar een medespeler te passen. Milello is nu in balbezit. Milello passt de bal met de wreef. Łukaszewski rent richting de bal. Łukaszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Maximyuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mlynček komt het veld opgelopen. Mlynček met een snelle inworp. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Valerie speelt de bal door. Daar is Mlynček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlynček speelt de bal door. Stankov rent richting de bal. Stankov draait met de bal, schiet en ... Berner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - gemelli 1:0

37e minuut.
Hinc kopt de bal weg. Carmellino rent richting de bal. Mlynček begaat een overtreding. Mlynček krijgt een gele kaart. Carmellino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carmellino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Napiórkowski de bal. Scotella is nu in balbezit. Scotella draait met de bal, schiet en ... Zatagić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Sbrocco is nu in balbezit. Milello is nu in balbezit. Milello geeft de bal voor. Scotella rent richting de bal. Scotella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degrelle`s Warriors 66%, gemelli 34%.
Degrelle`s Warriors - gemelli 1:0

46e minuut.
Scotella kopt de bal weg. Buryta rent richting de bal. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski schiet op doel. Zatagić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Degrelle`s Warriors - gemelli 1:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vondrka komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Vondrka is nu in balbezit. Vondrka passt de bal in één keer door. Turk rent richting de bal. Buryta onderschept slim de pass. Buryta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scotella is nu in balbezit. Scotella draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Sbrocco geeft een hoge lob. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sbrocco. Sbrocco krijgt een gele kaart. Preda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Preda kan niet meer verder spelen. Pescaru komt het veld opgelopen. Valerie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stankov springt en kopt de bal. Berner bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Windass komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mętel probeert naar een medespeler te passen. Witos bereikt de bal nog maar net als eerste. Witos met een sublieme pass. Scotella heeft problemen om de bal te vangen. Scotella draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Napiórkowski met een sublieme pass. Witos is nu in balbezit. Napiórkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Napiórkowski geeft de bal voor. Stankov is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hekert komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Milello probeert naar een medespeler te passen. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert speelt de bal door. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mętel onderschept slim de pass. Mętel geeft de bal voor. Windass is nu in balbezit. Valerie onderschept slim de pass. Valerie haalt uit met een fantastische trap. Berner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degrelle`s Warriors 61%, gemelli 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Degrelle`s Warriors - gemelli 1:1