Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gemelli Degrelle`s Warriors
giorgio Tactiek RAIDER IV EVO
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
52.5 gemiddelde waardering 50.5
uitstekend Schieten goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Muchnick passt de bal met de wreef. Sbrocco speelt de bal door. Milello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muchnick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muchnick geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Carmellino passt de bal zonder na te denken. Witos is nu in balbezit. Napiórkowski is nu in balbezit. Napiórkowski geeft de bal voor. Milello kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Otsus rent richting de bal. Otsus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Degrelle`s Warriors 1:0

26e minuut.
Mętel probeert naar een medespeler te passen. Milello is nu in balbezit. Milello passt de bal met de wreef. Otsus bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Scotella onderschept slim de pass. Scotella passt de bal met de wreef. Jokanović met een sublieme pass. Stankov rent richting de bal. Stankov haalt uit met een fantastische trap. Berner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stankov is nu in balbezit. Stankov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Witos geeft de bal voor. Scotella controleert de bal met de borst. Otsus met een sublieme pass. Scotella rent richting de bal. Scotella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Stankov kopt de bal weg. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc maakt een afschuwelijke overtreding. Galinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Maximyuk wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Muchnick geeft een lange en hoge pass. Turk heeft problemen om de bal te vangen. Otsus verovert de bal door een tackle van achteren. Otsus draait met de bal, schiet en ... Zatagić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Degrelle`s Warriors 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 30%, Degrelle`s Warriors 70%.
gemelli - Degrelle`s Warriors 2:0

46e minuut.
Mir is nu in balbezit. Otsus verovert de bal door een tackle van achteren. Turk onderschept slim de pass. Muchnick verovert de bal door een tackle van achteren. Muchnick schiet op doel. Zatagić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Mętel geeft de bal voor. Klungelig pakt Viciens de bal. Stankov onderschept slim de pass. Stankov schiet op doel. Berner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Degrelle`s Warriors 2:1

56e minuut.
Hinc kopt de bal weg. Daar is Carmellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotella is nu in balbezit. Otsus is nu in balbezit. Otsus haalt uit met een fantastische trap. Zatagić bokst de bal weg.

58e minuut.
Carmellino probeert naar een medespeler te passen. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus schiet op doel. Mętel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sbrocco geeft de bal voor. Turk kopt de bal weg. Milello is nu in balbezit. Muchnick bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchnick geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Maximyuk rent richting de bal. Carmellino verovert de bal door een tackle van achteren. Carmellino met een sublieme pass. Otsus bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Otsus is nu in balbezit. Otsus haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Valerie de bal onder controle te krijgen. Otsus is nu in balbezit. Otsus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vondrka komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Grigore komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daugaard komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Milello met een sublieme pass. Figurski is nu in balbezit. Scotella verovert de bal door een tackle van achteren. Scotella schiet op doel. Zatagić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Degrelle`s Warriors 3:1

77e minuut.
Napiórkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grigore bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valerie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 31%, Degrelle`s Warriors 69%.
gemelli - Degrelle`s Warriors 3:1