Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Gnugna s.s. lazio 1994
Mod3.0 test Tactiek giorgio
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 34.2
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Hlinko geeft de bal voor. Inworp. Minello met een snelle inworp. Jilmer rent richting de bal. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. Mihalev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Pogány met een sublieme pass. Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewell speelt de bal door. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - s.s. lazio 1994 1:0

5e minuut.
Atanasiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Owomoyela komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Mihalev trapt de bal weg. Sewell kopt de bal weg. Lkasoul is nu in balbezit. Jilmer onderschept slim de pass. Jilmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - s.s. lazio 1994 2:0

9e minuut.
Minello rent richting de bal. Minello passt de bal in één keer door. Uvia is nu in balbezit. Uvia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gorawski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - s.s. lazio 1994 3:0

14e minuut.
Chubukova geeft een hoge lob. Inworp. Nordeide met een snelle inworp. Uvia rent richting de bal. Uvia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Inworp. Minello met een snelle inworp. Uvia rent richting de bal. Uvia schiet op doel. Černík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Mihalev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gorawski met een sublieme pass. Jilmer rent richting de bal. Jilmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - s.s. lazio 1994 4:0

24e minuut.
Jilmer schiet op doel. Klungelig pakt Anh Quốc de bal. Sewell rent richting de bal. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer schiet op doel. Mihalev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Waksmundzki probeert naar een medespeler te passen. Nordeide is nu in balbezit. Nordeide probeert naar een medespeler te passen. Uvia rent richting de bal. Minello geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Uvia passt de bal met de wreef. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova geeft een hoge lob. Nordeide kopt de bal weg. Minello geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Godlewski trapt de bal weg. Minello rent richting de bal. Minello passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Uvia de bal. Uvia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Nordeide met een snelle inworp. Minello is nu in balbezit. Minello passt de bal in één keer door. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia haalt uit met een fantastische trap. Mihalev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - s.s. lazio 1994 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Gnugna 24%, s.s. lazio 1994 76%.
Real Gnugna - s.s. lazio 1994 5:0

49e minuut.
Mielcarek kopt de bal weg. Daar is Rędzina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minello krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Rędzina rent richting de bal. Waksmundzki onderschept slim de pass. Waksmundzki geeft een lange en hoge pass. Uvia rent richting de bal. Uvia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - s.s. lazio 1994 6:0

64e minuut.
Černík probeert naar een medespeler te passen. Sewell probeert naar een medespeler te passen. Minello is nu in balbezit. Jilmer rent richting de bal. Minello geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sewell speelt de bal door. Jilmer is nu in balbezit. Černík is nu in balbezit. Jilmer onderschept slim de pass. Jilmer schiet op doel. Mihalev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - s.s. lazio 1994 7:0

74e minuut.
Klungelig pakt Jilmer de bal. Černík rent richting de bal. Černík passt de bal zonder na te denken. Uvia is nu in balbezit. Uvia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sewell geeft een lange en hoge pass. Görgülü probeert de bal aan de voet te houden. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Lkasoul passt de bal met de wreef. Sewell rent richting de bal. Sewell passt de bal in één keer door. Minello rent richting de bal. Minello geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hlinko geeft een hoge lob. Inworp. Minello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uvia rent richting de bal. Uvia schiet op doel. Mihalev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Hlinko heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - s.s. lazio 1994 8:0

89e minuut.
Sewell passt de bal in één keer door. Minello is nu in balbezit. Minello passt de bal zonder na te denken. Uvia is nu in balbezit. Uvia draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - s.s. lazio 1994 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Gnugna 26%, s.s. lazio 1994 74%.
Real Gnugna - s.s. lazio 1994 9:0