Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
s.s. lazio 1994 Real Gnugna
giorgio Tactiek Mod3.0 test
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.9 gemiddelde waardering 57.1
weak Schieten formidable
adequate Passen very good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Viscol is nu in balbezit. Viscol geeft de bal voor. Chirilă heeft problemen om de bal te vangen. Jilmer rent richting de bal. Jilmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Truie met een sublieme pass. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia passt de bal in één keer door. Jilmer rent richting de bal. Jilmer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Muszka trapt de bal weg. Aknai rent richting de bal. Aknai passt de bal in één keer door. Uvia is nu in balbezit. Uvia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Aknai speelt de bal door. Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia begaat een overtreding. Uvia krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Lkasoul probeert naar een medespeler te passen. Görgülü rent richting de bal. Cilibeanu onderschept slim de pass. Cilibeanu geeft de bal voor. Uvia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Aknai geeft de bal voor. Klungelig pakt Jilmer de bal. Jilmer speelt de bal door. Uvia rent richting de bal. Uvia draait met de bal, schiet en ... Muszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Muszka met een sublieme pass. Cilibeanu kopt de bal weg. Uvia rent richting de bal. Uvia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Real Gnugna 0:1

34e minuut.
Aknai is nu in balbezit. Aknai geeft een lange en hoge pass. Anh Quốc rent richting de bal. Jilmer onderschept slim de pass. Jilmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Černík met een harde bal richting middenveld. Aknai rent richting de bal. Aknai geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Görgülü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waksmundzki verovert de bal door een tackle van achteren. Waksmundzki passt de bal zonder na te denken. Uvia is nu in balbezit. Uvia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Real Gnugna 0:2

45e minuut.
Inworp. Rędzina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: s.s. lazio 1994 70%, Real Gnugna 30%.
s.s. lazio 1994 - Real Gnugna 0:2

46e minuut.
Uvia met een sublieme pass. Jilmer heeft problemen om de bal te vangen. Jilmer schiet op doel. Muszka bokst de bal weg.

50e minuut.
Jilmer rent richting de bal. Aknai is nu in balbezit. Aknai met een sublieme pass. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia draait met de bal, schiet en ... Muszka bokst de bal weg. Daar is Chubukova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uvia is nu in balbezit. Uvia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Truie geeft een hoge lob. Chirilă rent richting de bal. Jilmer onderschept slim de pass. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Muszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Real Gnugna 0:3

54e minuut.
Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer speelt de bal door. Uvia is nu in balbezit. Uvia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Real Gnugna 0:4

56e minuut.
Černík onderschept slim de pass. Aknai is nu in balbezit. Jilmer rent richting de bal. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Černík de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Uvia passt de bal met de wreef. Černík rent richting de bal. Černík geeft de bal voor. Cilibeanu rent richting de bal. Cilibeanu geeft een hoge lob. Muszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jilmer is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Uvia passt de bal in één keer door. Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jilmer. Jilmer krijgt een gele kaart. Gorawski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorawski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rędzina is nu in balbezit. Cilibeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cilibeanu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Aknai geeft de bal voor. Chirilă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gorawski de bal onder controle te krijgen. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Inworp. Aknai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Černík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer verovert de bal door een tackle van achteren. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. Muszka bokst de bal weg. Uvia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Atanasiu geeft de bal voor. Uvia is nu in balbezit. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia onderschept slim de pass. Uvia draait met de bal, schiet en ... Muszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jilmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jilmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Real Gnugna 0:5

69e minuut.
Aknai geeft een lange en hoge pass. Lkasoul is nu in balbezit. Lkasoul passt de bal zonder na te denken. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chubukova geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cilibeanu met een snelle inworp. Aknai geeft een lange en hoge pass. Jilmer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Real Gnugna 0:6

73e minuut.
Chirilă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aknai met een snelle inworp. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Cilibeanu is nu in balbezit. Cilibeanu probeert naar een medespeler te passen. Uvia rent richting de bal. Uvia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Real Gnugna 0:7

79e minuut.
Uvia rent richting de bal. Aknai is nu in balbezit. Uvia is nu in balbezit. Aknai rent richting de bal. Aknai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cilibeanu geeft een lange en hoge pass. Jilmer kan de bal niet met de borst controleren. Černík rent richting de bal. Jilmer onderschept slim de pass. Jilmer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Aknai met een sublieme pass. Cilibeanu speelt de bal door. Uvia rent richting de bal. Uvia schiet op doel. Muszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Real Gnugna 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: s.s. lazio 1994 72%, Real Gnugna 28%.
s.s. lazio 1994 - Real Gnugna 0:8