Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcollo Ma Non Mollo Real Tindarilli
Cesare Prandelli Tactiek Iniziale
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 42.5
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Oliva speelt de bal door. Mihail is nu in balbezit. Mihail passt de bal in één keer door. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Oliva geeft een lange en hoge pass. Ajeti probeert naar een medespeler te passen. Lastoria is nu in balbezit. Lastoria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Real Tindarilli 0:1

16e minuut.
Plingman probeert naar een medespeler te passen. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia passt de bal met de wreef. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcollo Ma Non Mollo - Real Tindarilli 1:1

18e minuut.
van Drie rent richting de bal. Ajeti verovert de bal door een tackle van achteren. Buzała verovert de bal door een tackle van achteren. Buzała geeft de bal voor. Lastoria krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mihail probeert naar een medespeler te passen. Cazangiu is nu in balbezit. Mihnea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mihnea krijgt een gele kaart. Cazangiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihail zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cernoia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Aletorowicz rent richting de bal. Aletorowicz geeft een hoge lob. Rossini bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszczyk onderschept slim de pass. Cazangiu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Real Tindarilli 2:1

32e minuut.
Bolles geeft een hoge lob. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cazangiu zal de hoekschop nemen. Cernoia krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cazangiu passt de bal zonder na te denken. van Drie is nu in balbezit. Aletorowicz begaat een overtreding. Aletorowicz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail onderschept slim de pass. Mihail probeert naar een medespeler te passen. Rossini rent richting de bal. Rossini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 32%, Real Tindarilli 68%.
Barcollo Ma Non Mollo - Real Tindarilli 2:1

50e minuut.
Mihnea rent richting de bal. Cazangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cazangiu geeft een lange en hoge pass. Cernoia rent richting de bal. Cernoia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Real Tindarilli 3:1

54e minuut.
Cernoia met een sublieme pass. Staszczyk is nu in balbezit. Staszczyk geeft de bal voor. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu draait met de bal, schiet en ... Martinez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Aletorowicz geeft een lange en hoge pass. Martinez met een sublieme pass. Espínola Neto kopt de bal weg. Lastoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastoria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Plingman bereikt de bal nog maar net als eerste. Plingman geeft een hoge lob. Schoemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia verovert de bal door een tackle van achteren. Cernoia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Real Tindarilli 4:1

68e minuut.
Mihail geeft een lange en hoge pass. Rossini kopt de bal weg. Cernoia rent richting de bal. Cernoia schiet op doel. Martinez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Real Tindarilli 5:1

74e minuut.
Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles passt de bal zonder na te denken. Mihail met een sublieme pass. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pefanis onderschept slim de pass. Mihail is nu in balbezit. Mihail geeft de bal voor. Cernoia rent richting de bal. Cernoia draait met de bal, schiet en ... Martinez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mihnea geeft de bal voor. Inworp. Cazangiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihail rent richting de bal. Mihail geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Coring verovert de bal door een tackle van achteren. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail verovert de bal door een tackle van achteren. Mihail geeft een hoge lob. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Real Tindarilli 6:1

85e minuut.
Bolles geeft de bal voor. Schoemaker kopt de bal weg. Mihail probeert naar een medespeler te passen. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 26%, Real Tindarilli 74%.
Barcollo Ma Non Mollo - Real Tindarilli 6:1