Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trescore F.C. gibs
satamol Tactiek 888
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 53.3
average Schieten excellent
adequate Passen solid
poor Verdedigen very good


2e minuut.
Findura kopt de bal weg. Daar is Gambini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolesta geeft een hoge lob. van Schijndel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pollák rent richting de bal. Skonieczny rent richting de bal. Skonieczny passt de bal zonder na te denken. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Skonieczny passt de bal zonder na te denken. Bolesta is nu in balbezit. Bolesta passt de bal zonder na te denken. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gibs 0:1

21e minuut.
Daar is Cerber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerber probeert naar een medespeler te passen. Toresan heeft problemen om de bal te vangen. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bolesta onderschept slim de pass. Skonieczny speelt de bal door. Toresan rent richting de bal. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Krezus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gibs 0:2

26e minuut.
Marroquino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caicco is nu in balbezit. Caicco met een sublieme pass. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Marroquino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Libonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Libonati met een sublieme pass. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel schiet op doel. Krezus bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Libonati zal de hoekschop nemen. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Krezus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Redlinger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pollák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolesta is nu in balbezit. Bolesta geeft de bal voor. Krezus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gibs 0:3

32e minuut.
van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren. Gambini rent richting de bal. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Krezus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gassi is nu in balbezit. Skonieczny verovert de bal door een tackle van achteren. Skonieczny passt de bal zonder na te denken. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trescore F.C. 62%, gibs 38%.
Trescore F.C. - gibs 0:3

46e minuut.
Coletta komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Wałek is nu in balbezit. Wałek met een sublieme pass. Libonati probeert naar een medespeler te passen. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bolesta met een sublieme pass. Skonieczny probeert naar een medespeler te passen. Gambini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toresan heeft problemen om de bal te vangen. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gibs 0:4

66e minuut.
Pollák is nu in balbezit. Pollák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Toresan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gibs 0:5

68e minuut.
van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Toresan de bal onder controle te krijgen. Skonieczny rent richting de bal. Skonieczny schiet op doel. Findura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krezus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Skonieczny passt de bal in één keer door. Wałek met een sublieme pass. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel schiet op doel. Krezus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gibs 0:6

76e minuut.
van Schijndel passt de bal in één keer door. Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollák probeert naar een medespeler te passen. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczny passt de bal met de wreef. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gibs 0:7

85e minuut.
Pollák onderschept slim de pass. Pollák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skonieczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skonieczny draait met de bal, schiet en ... Krezus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gibs 0:8

88e minuut.
Libonati passt de bal met de wreef. Daar is van Schijndel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toresan bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Krezus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skonieczny is nu in balbezit. Skonieczny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - gibs 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trescore F.C. 68%, gibs 32%.
Trescore F.C. - gibs 0:9