Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gemelli gibs
giorgio Tactiek 888
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52 gemiddelde waardering 54.8
excellent Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Sbrocco rent richting de bal. Sbrocco geeft de bal voor. Inworp. Caicco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calandrino geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Hinc de bal. van Schijndel rent richting de bal. Hinc verovert de bal door een tackle van achteren. Hinc geeft de bal voor. Scotella springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski is nu in balbezit. Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella haalt uit met een fantastische trap. Juuro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Skonieczny kopt de bal weg. Sbrocco heeft problemen om de bal te vangen. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel schiet op doel. Berner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - gibs 0:1

14e minuut.
van Schijndel rent richting de bal. Sbrocco is nu in balbezit. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel schiet op doel. Berner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - gibs 0:2

16e minuut.
Mongelli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Muchnick de bal onder controle te krijgen. Calandrino is nu in balbezit. Buryta onderschept slim de pass. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Witos heeft problemen om de bal te vangen. Witos met een sublieme pass. Scotella is nu in balbezit. Scotella draait met de bal, schiet en ... Juuro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - gibs 1:2

24e minuut.
Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczny geeft een hoge lob. Milello is nu in balbezit. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren. van Schijndel schiet op doel. Berner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hinc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchnick is nu in balbezit. Muchnick probeert naar een medespeler te passen. Buryta rent richting de bal. Buryta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Witos passt de bal zonder na te denken. Buryta rent richting de bal. Coletta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buryta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scotella legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Juuro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Muchnick speelt de bal door. Łukaszewski rent richting de bal. Łukaszewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buryta de bal. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Calandrino passt de bal in één keer door. Caicco is nu in balbezit. Caicco geeft de bal voor. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Libonati passt de bal in één keer door. Caicco is nu in balbezit. Caicco passt de bal in één keer door. Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczny schiet op doel. Berner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Witos passt de bal met de wreef. Scotella rent richting de bal. Buryta rent richting de bal. Buryta haalt uit met een fantastische trap. Juuro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 41%, gibs 59%.
gemelli - gibs 1:2

46e minuut.
Feltrin komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Bolesta de bal. Bolesta geeft de bal voor. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Skonieczny de bal. Carmellino rent richting de bal. Skonieczny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skonieczny krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella is nu in balbezit. Caicco verovert de bal door een tackle van achteren. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Viciens onderschept slim de pass. Skonieczny rent richting de bal. Skonieczny passt de bal in één keer door. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - gibs 1:3

65e minuut.
Hinc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van Schijndel de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hinc. Hinc krijgt een gele kaart. van Schijndel raakt geblesseerd tijdens het duel. Libonati wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Windass komt het veld opgelopen. Vondrka komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Skonieczny verovert de bal door een tackle van achteren. Skonieczny geeft een hoge lob. Daar is Milello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Milello passt de bal met de wreef. Daar is Muchnick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muchnick probeert naar een medespeler te passen. Vondrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vondrka schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scotella rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - gibs 2:3

76e minuut.
van Schijndel speelt de bal door. Caicco speelt de bal door. Witos is nu in balbezit. Witos geeft een lange en hoge pass. Buryta maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Juuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scotella krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gemelli - gibs 3:3

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nath komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Windass geeft de bal voor. Muchnick bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchnick geeft een hoge lob. Vondrka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - gibs 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 42%, gibs 58%.
gemelli - gibs 4:3