Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 18:46
  • Competitiewedstrijd: Serie D.61 [del]
  • Stadion: gibs Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 22225
gibs gemelli
888 Tactiek giorgio
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
16 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 54.2
very good Schieten formidable
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Hinc probeert naar een medespeler te passen. Otsus rent richting de bal. Otsus passt de bal met de wreef. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap. Juuro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Bolesta passt de bal in één keer door. Calandrino speelt de bal door. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - gemelli 1:0

10e minuut.
Caicco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muchnick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otsus is nu in balbezit. Otsus draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gibs - gemelli 1:1

12e minuut.
Calandrino passt de bal met de wreef. Caicco geeft een lange en hoge pass. Milello kopt de bal weg. Otsus rent richting de bal. Otsus schiet op doel. Juuro bokst de bal weg.

15e minuut.
Milello probeert naar een medespeler te passen. Caicco is nu in balbezit. Łukaszewski onderschept slim de pass. Łukaszewski schiet op doel. Juuro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Libonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Libonati passt de bal in één keer door. van Schijndel rent richting de bal. Klungelig pakt van Schijndel de bal. van Schijndel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Hinc geeft een hoge lob. Scotella rent richting de bal. Calandrino begaat een overtreding. Calandrino krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Feltrin heeft problemen om de bal te vangen. Scotella rent richting de bal. Feltrin begaat een overtreding. Scotella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carmellino komt bij de bal en schiet. Juuro bokst de bal weg.

22e minuut.
Scotella verovert de bal door een tackle van achteren. Calandrino is nu in balbezit. Scotella onderschept slim de pass. Otsus bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Libonati geeft de bal voor. Carmellino kopt de bal weg. Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella haalt uit met een fantastische trap. Juuro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Daar is Scotella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Bolesta ... Strafschop! Scotella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scotella legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Juuro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - gemelli 1:2

25e minuut.
Klungelig pakt van Schijndel de bal. Viciens bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren. van Schijndel schiet op doel. Berner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gibs - gemelli 2:2

26e minuut.
Milello probeert naar een medespeler te passen. Libonati rent richting de bal. Łukaszewski begaat een overtreding. Łukaszewski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Calandrino verovert de bal door een tackle van achteren. Calandrino passt de bal zonder na te denken. van Schijndel rent richting de bal. Sbrocco is nu in balbezit. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hinc speelt de bal door. Łukaszewski is nu in balbezit. Otsus bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Skonieczny is nu in balbezit. Viciens begaat een overtreding. Skonieczny raakt geblesseerd tijdens het duel. Libonati zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skonieczny maakt een snoekduik en kopt de bal. Berner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Witos geeft een lange en hoge pass. Daar is Feltrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotella verovert de bal door een tackle van achteren. Scotella haalt uit met een fantastische trap. Juuro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - gemelli 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 61%, gemelli 39%.
gibs - gemelli 2:3

46e minuut.
Mongelli komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bourreau probeert naar een medespeler te passen. Libonati is nu in balbezit. Libonati passt de bal in één keer door. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel schiet op doel. Berner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Schijndel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Schijndel neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gibs - gemelli 3:3

64e minuut.
Libonati onderschept slim de pass. Libonati met een sublieme pass. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... Berner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - gemelli 4:3

68e minuut.
Inworp. Vondrka komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Carmellino passt de bal zonder na te denken. Milello bereikt de bal nog maar net als eerste. Milello passt de bal met de wreef. Otsus rent richting de bal. Otsus schiet op doel. Juuro bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Windass komt het veld opgelopen. Buryta komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Buryta passt de bal zonder na te denken. Juuro speelt de bal door. Vondrka kopt de bal weg. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Viciens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milello rent richting de bal. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Berner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Libonati geeft een lange en hoge pass. Bolesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Windass verovert de bal door een tackle van achteren. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren. van Schijndel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Scotella verovert de bal door een tackle van achteren. Scotella passt de bal zonder na te denken. Buryta rent richting de bal. Buryta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bourreau de bal. Łukaszewski is nu in balbezit. Łukaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hinc rent richting de bal. Bolesta onderschept slim de pass. Bolesta speelt de bal door. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Libonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Libonati speelt de bal door. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 54%, gemelli 46%.
gibs - gemelli 4:3