Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
s.s. lazio 1994 Barcollo Ma Non Mollo
giorgio Tactiek Cesare Prandelli
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.9 gemiddelde waardering 50.8
weak Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Černík met een sublieme pass. Klungelig pakt Hlinko de bal. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu draait met de bal, schiet en ... Mihalev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Barcollo Ma Non Mollo 0:1

5e minuut.
Cernoia geeft de bal voor. Hofman kopt de bal weg. Daar is Lkasoul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cazangiu neemt de hoekschop. Černík kan de bal niet met de borst controleren. Hofman onderschept slim de pass. Hofman haalt uit met een fantastische trap. Mihalev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Plingman speelt de bal door. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail probeert naar een medespeler te passen. Cernoia rent richting de bal. Cernoia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cernoia verovert de bal door een tackle van achteren. Cernoia passt de bal in één keer door. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Černík speelt de bal door. Klungelig pakt Bolles de bal. Bolles geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cazangiu de bal. Cazangiu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Hofman de bal. Hlinko rent richting de bal. Hlinko geeft een hoge lob. Cernoia kan de bal niet met de borst controleren. Cernoia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Anh Quốc verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Quốc met een sublieme pass. Mihalev rent richting de bal. Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Barcollo Ma Non Mollo 0:2

28e minuut.
Mihail geeft de bal voor. Klungelig pakt Hofman de bal. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia schiet op doel. Mihalev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bolles met de inworp. Cernoia geeft een hoge lob. Hofman is nu in balbezit. Hofman draait met de bal, schiet en ... Mihalev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Barcollo Ma Non Mollo 0:3

36e minuut.
Lkasoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman passt de bal in één keer door. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cernoia met een sublieme pass. Daar is Cazangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofman is nu in balbezit. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hécquet probeert naar een medespeler te passen. Bolles rent richting de bal. Bolles met een sublieme pass. Cernoia rent richting de bal. Cernoia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: s.s. lazio 1994 73%, Barcollo Ma Non Mollo 27%.
s.s. lazio 1994 - Barcollo Ma Non Mollo 0:3

54e minuut.
Mihalev probeert naar een medespeler te passen. Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihail moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mihail kan niet meer verder spelen. Peniche komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hlinko geeft de bal voor. Inworp. Cernoia met de inworp. Hofman rent richting de bal. Hofman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Černík geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cernoia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Chubukova is nu in balbezit. Cazangiu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorawski. Gorawski krijgt een gele kaart. Cazangiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Peniche met een snel genomen vrije trap. Cernoia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Barcollo Ma Non Mollo 0:4

78e minuut.
Cazangiu is nu in balbezit. Hofman rent richting de bal. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu schiet op doel. Gorawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihalev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu passt de bal in één keer door. Hofman is nu in balbezit. Hofman schiet op doel. Mihalev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Barcollo Ma Non Mollo 0:5

82e minuut.
Bolles is nu in balbezit. Bolles passt de bal met de wreef. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia haalt uit met een fantastische trap. Černík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihalev bokst de bal weg.

84e minuut.
Inworp. Cazangiu met een snelle inworp. Peniche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peniche geeft een lange en hoge pass. Mihalev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - Barcollo Ma Non Mollo 0:6

87e minuut.
Anh Quốc passt de bal met de wreef. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia speelt de bal door. Hofman rent richting de bal. Hofman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Peniche rent richting de bal. Daar is Peniche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peniche geeft een lange en hoge pass. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia draait met de bal, schiet en ... Mihalev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cazangiu neemt de hoekschop. Hofman maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: s.s. lazio 1994 75%, Barcollo Ma Non Mollo 25%.
s.s. lazio 1994 - Barcollo Ma Non Mollo 0:6