Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcollo Ma Non Mollo s.s. lazio 1994
Cesare Prandelli Tactiek giorgio
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 32.8
very good Schieten average
solid Passen good
good Verdedigen average


2e minuut.
Bordello kopt de bal weg. Cernoia is nu in balbezit. Met opzet legt Hlinko zijn tegenspeler op de grond. Hlinko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cernoia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aletorowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - s.s. lazio 1994 1:0

10e minuut.
Peniche raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fiorinelli komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Cernoia rent richting de bal. Bolles is nu in balbezit. Bolles geeft een lange en hoge pass. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - s.s. lazio 1994 2:0

14e minuut.
Fiorinelli speelt de bal door. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu passt de bal met de wreef. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Aletorowicz onderschept slim de pass. Aletorowicz geeft een lange en hoge pass. Diot kopt de bal weg. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia schiet op doel. Muszka bokst de bal weg. Daar is Chubukova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - s.s. lazio 1994 3:0

26e minuut.
Cernoia met een snelle inworp. Bolles probeert naar een medespeler te passen. Aletorowicz speelt de bal door. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. Muszka bokst de bal weg.

27e minuut.
Aletorowicz onderschept slim de pass. Aletorowicz met een sublieme pass. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia draait met de bal, schiet en ... Černík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Hécquet rent richting de bal. Hécquet met een sublieme pass. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek geeft de bal voor. Aigru springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - s.s. lazio 1994 3:1

29e minuut.
Diot speelt de bal door. Cernoia heeft problemen om de bal te vangen. Cernoia passt de bal met de wreef. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - s.s. lazio 1994 4:1

33e minuut.
Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu is nu in balbezit. Fiorinelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Cernoia de bal. Cernoia schiet op doel. Muszka bokst de bal weg.

34e minuut.
Inworp. Cernoia met de inworp. Bolles geeft de bal voor. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles verovert de bal door een tackle van achteren. Bolles passt de bal met de wreef. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu onderschept slim de pass. Cazangiu met een sublieme pass. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cazangiu probeert de bal aan de voet te houden. Cazangiu passt de bal zonder na te denken. Diot is nu in balbezit. Diot draait met de bal, schiet en ... Muszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - s.s. lazio 1994 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 33%, s.s. lazio 1994 67%.
Barcollo Ma Non Mollo - s.s. lazio 1994 5:1

46e minuut.
Rędzina komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Rędzina is nu in balbezit. Fiorinelli speelt de bal door. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - s.s. lazio 1994 6:1

53e minuut.
Bolles passt de bal met de wreef. Cernoia rent richting de bal. Cernoia geeft een lange en hoge pass. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Aigru rent richting de bal. Bolles rent richting de bal. Bolles speelt de bal door. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot haalt uit met een fantastische trap. Muszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Černík passt de bal in één keer door. Diot is nu in balbezit. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cernoia heeft problemen om de bal te vangen. Cernoia geeft een lange en hoge pass. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu schiet op doel. Muszka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - s.s. lazio 1994 7:1

70e minuut.
Aletorowicz probeert naar een medespeler te passen. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia geeft een hoge lob. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hofman komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Cernoia is nu in balbezit. Černík rent richting de bal. Černík met een sublieme pass. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fiorinelli probeert naar een medespeler te passen. Gorawski is nu in balbezit. Hofman onderschept slim de pass. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hécquet met een sublieme pass. Lkasoul rent richting de bal. Lkasoul passt de bal zonder na te denken. Aigru is nu in balbezit. Aigru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mucha trapt de bal weg van het doel. Fiorinelli kopt de bal weg. Cazangiu probeert naar een medespeler te passen. Hofman is nu in balbezit. Hofman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - s.s. lazio 1994 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 18%, s.s. lazio 1994 82%.
Barcollo Ma Non Mollo - s.s. lazio 1994 8:1