Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Tindarilli Real Gnugna
Iniziale Tactiek Mod3.0 test
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 23
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 57.3
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Espínola Neto speelt de bal door. Lastoria controleert de bal met de borst. Waksmundzki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Waksmundzki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

3e minuut.
Inworp. Buzała met de inworp. Coring is nu in balbezit. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Aknai is nu in balbezit. Aknai geeft een lange en hoge pass. Uvia is nu in balbezit. Uvia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Real Gnugna 0:1

12e minuut.
Lastoria is nu in balbezit. Owomoyela verovert de bal door een tackle van achteren. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft de bal voor. Godlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Buzała de bal onder controle te krijgen. Cilibeanu rent richting de bal. Cilibeanu geeft de bal voor. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cilibeanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schoemaker de bal. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Espínola Neto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pogány de bal. Espínola Neto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espínola Neto krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Minello is nu in balbezit. Minello probeert naar een medespeler te passen. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Real Gnugna 0:2

26e minuut.
Staszczyk geeft een hoge lob. Cilibeanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Schoemaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Real Gnugna 0:3

28e minuut.
Staszczyk is nu in balbezit. Uvia rent richting de bal. Coring tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uvia raakt geblesseerd tijdens het duel. Aknai komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Minello passt de bal met de wreef. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer passt de bal in één keer door. Uvia rent richting de bal. Uvia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Martinez trapt de bal weg. Aknai kopt de bal weg. Jilmer rent richting de bal. Jilmer schiet op doel. Martinez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Real Gnugna 0:4

38e minuut.
Staszczyk kopt de bal weg. Cilibeanu is nu in balbezit. Buzała tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buzała krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Aknai rent richting de bal. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aknai is nu in balbezit. Jilmer rent richting de bal. Jilmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tindarilli 59%, Real Gnugna 41%.
Real Tindarilli - Real Gnugna 0:4

49e minuut.
Mihnea is nu in balbezit. Aknai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihnea krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Aknai verovert de bal door een tackle van achteren. Aknai speelt de bal door. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Minello bereikt de bal nog maar net als eerste. Minello passt de bal met de wreef. Jilmer heeft problemen om de bal te vangen. Jilmer schiet op doel. Martinez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Real Gnugna 0:5

59e minuut.
Cilibeanu geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jilmer stond buitenspel. Schoemaker neemt vlug de vrije trap. van Drie rent richting de bal. van Drie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lastoria is nu in balbezit. Pogány onderschept slim de pass. Pogány geeft de bal voor. Uvia rent richting de bal. Uvia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Real Gnugna 0:6

66e minuut.
Staszczyk passt de bal zonder na te denken. Buzała heeft problemen om de bal te vangen. Cilibeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu geeft de bal voor. Jilmer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tindarilli 69%, Real Gnugna 31%.
Real Tindarilli - Real Gnugna 0:6