Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Gnugna Real Tindarilli
Mod3.0 test Tactiek Iniziale
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 43.4
formidable Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Cilibeanu de bal. Cilibeanu passt de bal met de wreef. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia draait met de bal, schiet en ... Martinez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jilmer rent richting de bal. Jilmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - Real Tindarilli 1:0

14e minuut.
Jilmer is nu in balbezit. Jilmer passt de bal zonder na te denken. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia draait met de bal, schiet en ... Martinez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cilibeanu probeert naar een medespeler te passen. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aknai bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer rent richting de bal. Jilmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Minello onderschept slim de pass. Minello geeft de bal voor. Uvia kopt de bal weg. Jilmer rent richting de bal. Jilmer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Aknai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uvia is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Coring ... Strafschop! Uvia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jilmer neemt de penalty, wat een uithaal! Martinez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Cilibeanu met een sublieme pass. Espínola Neto is nu in balbezit. Met opzet legt Minello zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Minello moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Minello schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Espínola Neto raakt geblesseerd tijdens het duel. Coring zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Espínola Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Espínola Neto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Coring rent richting de bal. Uvia verovert de bal door een tackle van achteren. Uvia speelt de bal door. Jilmer rent richting de bal. Jilmer schiet op doel. Martinez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Uvia rent richting de bal. Uvia met een sublieme pass. Jilmer heeft problemen om de bal te vangen. Aknai is nu in balbezit. Aknai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jilmer passt de bal in één keer door. Uvia is nu in balbezit. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - Real Tindarilli 2:0

37e minuut.
Waksmundzki probeert naar een medespeler te passen. Cilibeanu is nu in balbezit. Cilibeanu passt de bal in één keer door. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Gnugna 30%, Real Tindarilli 70%.
Real Gnugna - Real Tindarilli 2:0

48e minuut.
Coring rent richting de bal. Aknai verovert de bal door een tackle van achteren. Aknai geeft een hoge lob. Uvia rent richting de bal. Uvia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - Real Tindarilli 3:0

58e minuut.
Aknai kopt de bal weg. Cilibeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Jilmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Aknai met een sublieme pass. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer passt de bal met de wreef. Uvia rent richting de bal. Uvia haalt uit met een fantastische trap. Martinez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Carneiro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aknai met een snelle inworp. Jilmer kan de bal niet met de borst controleren. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Martinez bokst de bal weg.

70e minuut.
Jilmer passt de bal met de wreef. Uvia is nu in balbezit. Uvia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Staszczyk de bal onder controle te krijgen. Martinez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

77e minuut.
Viscol speelt de bal door. Daar is Cilibeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cilibeanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jilmer de bal. Jilmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - Real Tindarilli 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Gnugna 42%, Real Tindarilli 58%.
Real Gnugna - Real Tindarilli 4:0