Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trescore F.C. Degrelle`s Warriors
satamol Tactiek RAIDER IV EVO
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 47.8
matig Schieten formidabel
redelijk Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Ferreiro rent richting de bal. Stankov verovert de bal door een tackle van achteren. Gassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov verovert de bal door een tackle van achteren. Stankov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Degrelle`s Warriors 0:1

2e minuut.
Gassi rent richting de bal. Valerie is nu in balbezit. Valerie passt de bal in één keer door. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Galinho passt de bal met de wreef. Valerie is nu in balbezit. Valerie passt de bal in één keer door. Stankov is nu in balbezit. Stankov haalt uit met een fantastische trap. Krezus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Krezus probeert naar een medespeler te passen. Galinho kopt de bal weg. Klungelig pakt Gassi de bal. Stankov rent richting de bal. Stankov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Krezus met een harde bal richting middenveld. Galinho kopt de bal weg. Gassi probeert de bal aan de voet te houden. Stankov rent richting de bal. Stankov draait met de bal, schiet en ... Krezus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Galinho met een sublieme pass. Valerie geeft een lange en hoge pass. Stankov heeft problemen om de bal te vangen. Pescaru rent richting de bal. Pescaru schiet op doel. Krezus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Gambini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valerie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pescaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Krezus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Valerie speelt de bal door. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru schiet op doel. Krezus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Degrelle`s Warriors 0:2

21e minuut.
Gambini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valerie met een snelle inworp. Stankov is nu in balbezit. Stankov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru haalt uit met een fantastische trap. Krezus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Degrelle`s Warriors 0:3

28e minuut.
Pescaru is nu in balbezit. Pescaru passt de bal zonder na te denken. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov draait met de bal, schiet en ... Krezus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Degrelle`s Warriors 0:4

31e minuut.
Pescaru probeert naar een medespeler te passen. Stankov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gassi. Gassi krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Galinho is nu in balbezit. Ferreiro onderschept slim de pass. Stankov verovert de bal door een tackle van achteren. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pescaru probeert naar een medespeler te passen. Stankov is nu in balbezit. Findura rent richting de bal. Stankov onderschept slim de pass. Stankov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Galinho rent richting de bal. Galinho probeert naar een medespeler te passen. Stankov heeft problemen om de bal te vangen. Pescaru rent richting de bal. Pescaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ferreiro is nu in balbezit. Pescaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pescaru passt de bal in één keer door. Valerie is nu in balbezit. Valerie geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trescore F.C. 76%, Degrelle`s Warriors 24%.
Trescore F.C. - Degrelle`s Warriors 0:4

50e minuut.
Valerie geeft een hoge lob. Klungelig pakt Toresan de bal. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru draait met de bal, schiet en ... Krezus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Degrelle`s Warriors 0:5

62e minuut.
Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho probeert naar een medespeler te passen. Pescaru rent richting de bal. Pescaru schiet op doel. Krezus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pescaru de bal. Stankov is nu in balbezit. Stankov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Jokanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokanović speelt de bal door. Valerie is nu in balbezit. Valerie passt de bal in één keer door. Pescaru rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Degrelle`s Warriors 0:6

71e minuut.
Valerie speelt de bal door. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreiro maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ferreiro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ferreiro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Findura bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov verovert de bal door een tackle van achteren. Stankov probeert naar een medespeler te passen. Pescaru rent richting de bal. Pescaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jokanović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pescaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescaru passt de bal in één keer door. Stankov is nu in balbezit. Stankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Degrelle`s Warriors 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trescore F.C. 66%, Degrelle`s Warriors 34%.
Trescore F.C. - Degrelle`s Warriors 0:7