Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Degrelle`s Warriors Trescore F.C.
RAIDER IV EVO Tactiek satamol
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 32.9
excellent Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Napiórkowski geeft een hoge lob. Jokanović kopt de bal weg. Maximyuk speelt de bal door. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov schiet op doel. Krezus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Trescore F.C. 1:0

6e minuut.
Valerie probeert naar een medespeler te passen. Toresan is nu in balbezit. Stankov verovert de bal door een tackle van achteren. Galinho is nu in balbezit. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Trescore F.C. 2:0

8e minuut.
Valerie kopt de bal weg. Ferreiro rent richting de bal. Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Jokanović rent richting de bal. Jokanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gassi kopt de bal weg. Maximyuk probeert de bal met de borst te controleren. Ferreiro rent richting de bal. Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Galinho schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Maximyuk speelt de bal door. Valerie heeft problemen om de bal te vangen. Valerie passt de bal zonder na te denken. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Galinho is nu in balbezit. Manić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stankov neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Trescore F.C. 3:0

22e minuut.
Ferreiro met een sublieme pass. Marroquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marroquino passt de bal met de wreef. Galinho is nu in balbezit. Galinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valerie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stankov is nu in balbezit. Stankov draait met de bal, schiet en ... Krezus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Trescore F.C. 4:0

28e minuut.
Cerber rent richting de bal. Mir onderschept slim de pass. Ferreiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ferreiro krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ferreiro onderschept slim de pass. Ferreiro speelt de bal door. Gassi is nu in balbezit. Galinho onderschept slim de pass. Galinho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Galinho heeft problemen om de bal te vangen. Manić is nu in balbezit. Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Galinho draait met de bal, schiet en ... Krezus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Trescore F.C. 5:0

38e minuut.
Gassi heeft problemen om de bal te vangen. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie geeft de bal voor. Klungelig pakt Stankov de bal. Stankov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jokanović met de inworp. Maximyuk kan de bal niet met de borst controleren. Maximyuk speelt de bal door. Galinho rent richting de bal. Galinho draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Jokanović passt de bal in één keer door. Galinho rent richting de bal. Galinho passt de bal met de wreef. Stankov is nu in balbezit. Stankov draait met de bal, schiet en ... Krezus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Napiórkowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Galinho de bal onder controle te krijgen. Maximyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximyuk draait met de bal, schiet en ... Toresan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krezus bokst de bal weg. Stankov is nu in balbezit. Stankov schiet op doel. Krezus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Trescore F.C. 6:0

44e minuut.
Klungelig pakt Galinho de bal. Ferreiro probeert naar een medespeler te passen. Maximyuk probeert naar een medespeler te passen. Stankov rent richting de bal. Stankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Trescore F.C. 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degrelle`s Warriors 22%, Trescore F.C. 78%.
Degrelle`s Warriors - Trescore F.C. 7:0

48e minuut.
Stankov probeert naar een medespeler te passen. Galinho rent richting de bal. Toresan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho onderschept slim de pass. Galinho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Jokanović speelt de bal door. Toresan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Galinho draait met de bal, schiet en ... Krezus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Krezus trapt de bal weg van het doel. Maximyuk kopt de bal weg. Stankov is nu in balbezit. Stankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Trescore F.C. 8:0

56e minuut.
Toresan is nu in balbezit. Galinho onderschept slim de pass. Ferreiro rent richting de bal. Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Trescore F.C. 9:0

60e minuut.
Stankov is nu in balbezit. Findura legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stankov raakt geblesseerd tijdens het duel. Stankov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Krezus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Trescore F.C. 10:0

64e minuut.
Toresan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho onderschept slim de pass. Galinho speelt de bal door. Stankov heeft problemen om de bal te vangen. Stankov schiet op doel. Krezus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Klungelig pakt Maximyuk de bal. Maximyuk speelt de bal door. Stankov is nu in balbezit. Stankov draait met de bal, schiet en ... Krezus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Galinho onderschept slim de pass. Galinho haalt uit met een fantastische trap. Daar is Toresan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinho is nu in balbezit. Galinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Mętel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fletta. Mętel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valerie met een snel genomen vrije trap. Stankov kopt de bal weg. Toresan heeft problemen om de bal te vangen. Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Galinho draait met de bal, schiet en ... Krezus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stankov rent richting de bal. Stankov schiet op doel. Krezus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Trescore F.C. 11:0

84e minuut.
Maximyuk onderschept slim de pass. Galinho rent richting de bal. Galinho passt de bal in één keer door. Maximyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximyuk passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Valerie verovert de bal door een tackle van achteren. Valerie geeft een lange en hoge pass. Manić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov onderschept slim de pass. Stankov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Stankov de bal. Stankov passt de bal zonder na te denken. Galinho heeft problemen om de bal te vangen. Galinho schiet op doel. Krezus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Trescore F.C. 12:0

87e minuut.
Ferreiro passt de bal in één keer door. Findura rent richting de bal. Stankov verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Stankov de bal. Stankov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degrelle`s Warriors 32%, Trescore F.C. 68%.
Degrelle`s Warriors - Trescore F.C. 12:0