Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcollo Ma Non Mollo gemelli
Cesare Prandelli Tactiek giorgio
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 51.9
very good Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Peniche verovert de bal door een tackle van achteren. Peniche passt de bal zonder na te denken. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu schiet op doel. Berner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - gemelli 1:0

17e minuut.
Bolles is nu in balbezit. Hinc is nu in balbezit. Bolles verovert de bal door een tackle van achteren. Cernoia rent richting de bal. Cernoia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Chloros verovert de bal door een tackle van achteren. Chloros geeft de bal voor. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - gemelli 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 58%, gemelli 42%.
Barcollo Ma Non Mollo - gemelli 2:0

59e minuut.
Plingman geeft een lange en hoge pass. Cazangiu kopt de bal weg. Hofman rent richting de bal. Hofman haalt uit met een fantastische trap. Berner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - gemelli 3:0

61e minuut.
Klungelig pakt Muchnick de bal. Plingman rent richting de bal. Plingman geeft een hoge lob. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cazangiu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nath komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bolles kopt de bal weg. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia passt de bal met de wreef. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cernoia geeft een hoge lob. Sbrocco heeft problemen om de bal te vangen. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - gemelli 4:0

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cazangiu stond buitenspel. Vondrka komt het veld opgelopen. Windass komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Witos geeft een hoge lob. Vondrka maakt een snoekduik en kopt de bal. Plingman heeft problemen om de bal te vangen. Łukaszewski rent richting de bal. Łukaszewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Łukaszewski is nu in balbezit. Chloros is nu in balbezit. Łukaszewski onderschept slim de pass. Łukaszewski schiet op doel. Mucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - gemelli 4:1

86e minuut.
Chloros verovert de bal door een tackle van achteren. Chloros probeert naar een medespeler te passen. Bolles probeert naar een medespeler te passen. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia schiet op doel. Berner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Chloros geeft een lange en hoge pass. Cazangiu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Viciens maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Scotella is nu in balbezit. Scotella schiet op doel. Mucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 64%, gemelli 36%.
Barcollo Ma Non Mollo - gemelli 4:1